terkini dan sensasi

Sabtu, 17 Disember 2016

Hoodie Rasmi KBBA9

Assalamualaikum...(^ ^)


Smart tak? Cun tak? Comel tak?
Nak pulak si pemakainya dah kurus, lagi smart kan? Hahahaa terpuji pulak!

Inilah hoodie rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari @ KBBA9. Memang smart dan cun sangat, lagi² warna merah. Nampak hoodie tu lagi menyerlah. Mas pun seronoklah sebab merah kan warna kegemaran sepanjang zaman, hehehee! 


Terima kasih pada KBBA9 dan Cosmoderm untuk hoodie ni. Boleh pakai ke mana saja, samada pergi event, melancong atau jalan². Kat pejabat pun Mas pakai sebab aircond sejuk sangat. Semua kawan² cakap cantik, menyerlah warna merahnya tu!

Sekali lagi sejuta terima kasih untuk Kelab Blogger Ben Ashaari dan Cosmoderm!


2 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com