Terkini dan Sensasi

Isnin, 26 Disember 2016

Selfie dan Menang RM10,000

Assalamualaikum...(^ ^)

Haaaaa untuk kaki selfie mari dekat mari rapat. Rugi tau kalau tak sertai, hadiah lumayan RM10,000 menanti anda. Jom baca hingga ke noktah terakhir!


Pertandingan selfie ini sempena pembukaan MyTown Shopping Centre. Pusat membeli belah ini bersambung dengan Ikea Cheras tau. Wahhh bestnya, lepas shopping kat Ikea boleh terus ke MyTown. Ia dijangka akan dirasmikan pada awal tahun 2017 nanti. 

Jadi sementara tunggu MyTown tu dibuka marilah sertai pertandingan selfie ni. Caranya mudah sangat, ikut je panduan² ini:


2. Kemudian klik "Join Now". Baca serta fahami arahan dan langkah seterusnya.

3. Pastu klik "Start".

4. Pastikan login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri.

5. Upload gambar selfie anda dan kemudian edit sekreatif dan secomel mungkin menggunakan elemen² 'goose' yang disediakan.

6. Dah siap tekan "Submit" dan kongsikan di Facebook anda dengan hastag #GooseySelfie.


Ok siap, sekelip mata je! Pastu setiap minggu 10 peserta akan dipilih untuk menangi hadiah² lumayan. Haaa marilah pakat² cuba, mana tau bertuah. Ajak adik, abang, kakak dan rakan² anda untuk sertai. 

Mas dah sertai tau! Dipersembahkan si Agoosetina, comel kan? Hehehee!


Jom goosey sana goosey sini sambil #GooseySelfie! Untuk maklumat lanjut layari:

9 ulasan:

  1. Banyak nye hadiah dia.. Rugi kalau tak join ni..

    BalasPadam
  2. Dah join kak.. Harap menang la kan. Blh bayar yuran taska anak hahha

    BalasPadam
  3. kita pun dah join.. hehe.. good luck mas!

    BalasPadam
  4. deco kat luar main hall tu cantik gile...minggu lepas pergi ikea cheras...tengok bangunan baru tengah renovate lagi..

    serius cantik..tak sabar nak terjah on next year

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my

    BalasPadam
  5. 10k boleh beli shoopping .. lalallalaa

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com