terkini dan sensasi

Selasa, 14 Mac 2017

Cosmoderm Emoji Contest

Assalamualaikum...(^ ^)

Korang suka guna barangan Cosmoderm tak? Mas suka, terutamanya Magic Lotion dia. Memang banyak kegunaannya dan best sangat bila pakai. 


Haaaaa jadi bagi pengguna setia barangan Cosmoderm, korang berpeluang memenangi produk Cosmoderm dan wang tunai berjumlah RM2000. Caranya hanya sertai Cosmoderm Emoji Contest. Fuhhh menarik ni, hadiah yang ditawarkan pun sangat² berbaloi. 

Apa tunggu lagi, marilah kita sama² sertai. Mana tau bertuah dan memang pelbagai produk Cosmoderm dan wang tunai. Cara nak menyertainya mudah sahaja, mari Mas tunjukkan.


2. Jawab semua soalan yang diberikan.

3. Hanya SATU penyertaan untuk setiap peserta.

Mudah sangat kan? Memang rugi kalau tak sertai dan ini adalah senarai hadiah²nya. Lumayan kooooo!


Satu lagi bila dah sertai tu, jangan lupa untuk like Facebook Page Cosmoderm di www.facebook.com/Cosmoderm. Sebab senarai nama pemenang dan update terkini mengenai contest ini akan diumumkan di Facebook mereka. 

Cepat² sertai! Tarikh tutup 19 Mac 2017 ni, tak lama je lagi.

12 ulasan:

  1. Wahh hadiah menarik, nak join lah

    BalasPadam
  2. Saya buat separuh jalan hr tu.. marilah kita cuba..

    BalasPadam
  3. Wah cosmoderm ada contest best ye leh join ni

    BalasPadam
  4. Menarik gak nie..nak join juga lah nanti..InsyaAllah

    BalasPadam
  5. Wah ada contest cosmoderm😍😍😍

    BalasPadam
  6. Wahh all the bestt! Hehe jemput singgah blog saya ;)

    BalasPadam
  7. Bestnya hadiah....nak joinla..harap2 menang

    BalasPadam
  8. bestnya hadiah.. harap dapat menang!

    BalasPadam
  9. Wahh ada contest gitu..alamak bab main teki teka emoji ni kita selalu tak reti..nak kena tanya anak2 ni

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com