terkini dan sensasi

Khamis, 14 Jun 2018

Demam bola dah melanda!

Assalamualaikum...(^ ^)

Haaa bahang Piala Dunia sudah bermula!

Lepas ni ramailah yang sanggup berjaga sampai pukul 2-3 pagi, demi nak tengok pasukan kegemaran mereka beraksi. Tapi dah berjaga tu jangan pulak tak pergi kerja ye, dah mengantuk terus jadi malas. Patutnya kalau sanggup berjaga maka sanggup jugaklah tahan mengantuk tu kat pejabat ye, jangan jadikan alasan malas pergi kerja. 


Mas minat jugaklah nak tengok, ada lah pasukan pilihan yang Mas suka. Tapi kalau nak tengok tu Mas akan pilih perlawanan yang awal macam pukul 9 atau 10 malam. Kalau yang pukul 2-3 pagi tu memang tak lah, kang tak pasal tidur je kat pejabat. Cuma kalau hari cuti Mas gagah jugaklah berjaga, nak pulak pasukan yang best. Haaa sanggup jugak, hehehee!

Tapi kalau perlawanan akhir kena pukul 2-3 pagi, haaa yang ni Mas sanggup berjaga walaupun esoknya kena kerja. Takpelah mengantuk kat pejabat pun, janji dapat tengok pasukan kegemaran. Macam malam esok ada perlawanan best, Portugal vs Spain. Fuhhh dua² pasukan Mas minat tu, tak tahu mana nak sokong. Harap tak mengantuk awallah, nak tengok ni!

Lagi satu kena ingat jugak, sekarang musim raya. Janganlah dah asyik dengan bola lupa pulak yang ziarah raya, kenalah seimbang kan?

1 ulasan:

  1. tak fanatik tapi jenguk2 juga.. ada banyak gak negara yang CT suka ahhaha xleh nak pilih yang favret..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com