terkini dan sensasi

Jumaat, 27 Julai 2018

Arabella vs Husna

Assalamuaikum...(^ ^)

Haaa kemain korang ek, dok meroyan tengok si Husna tu. Jangan emo lebih², kang darah tinggi pulak. Baik korang tengok Arabella yang bersahaja tu, mesti tak emo punya. Hehehee gitulah pengaruh drama kan, boleh buat orang marah dan emo tak tentu pasal.


Mas layan jugak drama Jangan Benci Cintaku tu tapi entahlah, takde pulak rasa nak emo. Mas lebih emo kalau tengok sukan bolasepak, yang ni memang boleh emo semacam. Bagi Mas jalan cerita tu agak bosan, dah biasa kot drama rampas merampas laki orang ni. Realiti kehidupan pun ada jugak macam tu kan? 

Pastu wanita macam Husna tu pun wujud, muka je nampak cantik tapi penuh dengan hasad dengki. Memang menjadi pelakonnya bawak watak tu, sampai ramai yang emo tengok perangai dia! Lagi satu watak Nek Pah tu, memang bikin orang benci. Ada kan nenek yang camtu, semua urusan anak cucu dia nak masuk campur. 


Tapi Mas lagi suka layan drama yang santai², ada kelakar sikit dan takde nak stress dengan watak dalam cerita tu. Macam sekarang Mas lebih suka layan cerita Cinta Tiada Ganti jam 6 petang tu. Lagilah bila heroinnya si Nelydia tu, memang wajib Mas tonton. Suka sangat dengan lakonan dia yang bersahaja tu, tak payah nak bajet² cun sangat. Dia bawaklah watak apa sahaja mesti best!

Cuma nak ingatkan jangan terlebih kutuk dan marah tak tentu pasal sangat tengok drama tu, kang tak pasal terlebih kutuk. Kawal sikit rasa tu dari nak tulis status yang meroyan tak tentu pasal, hehehee! Drama je kot?

2 ulasan:

  1. stress sebab Husna tu macam memperlekeh orang bertudung and buat prangai murahan gitu. hakikatnya memang wujud orang cemtu kan.. hehe tapi klakar juga tengok posting2 emo kawan2.. hehe..

    BalasPadam
  2. Kita tak tgk lagi cter ni .. lau tgk pon online jer laa . Tak sempat tgk huhuhu

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com