terkini dan sensasi

Rabu, 26 September 2018

Johnson's Baby of the Year Contest 2018

Assalamualaikum...(^ ^)

Sejak anak pertama lagi Mas memang setia dengan produk Johnson's, tak pernah bertukar ke jenama lain. Bukan Mas guna kat anak² je tapi guna untuk diri sendiri jugak, suka baunya yang wangi tu. Haaa memang Mas akan terus setia guna produk² Johnson's ni!


Johnson's Baby of the Year Contest 2018
Haaa ini berita baik untuk pengguna setia produk Johnson's, anak² korang yang comel tu berpeluang membawa pulang mahkota Johnson's Baby of the Year Contest 2018. Hadiah sangat² lumayan tau, bernilai sehingga RM80,000. Fuhhh Mas pun teruja!

Pastu peraduan ni dah banyak kali diadakan, dan tahun 2018 ni ia kembali lagi dengan tema yang sangat bermakna iaitu "The Royal Celebration for Johnson's 125 Years with Your Prince & Princess." Haaa kiranya sempena ulangtahun ke-125 Johnson's! 

ambik gambar comel² camni

Cara nak sertai peraduan ni senang sangat, semudah ABC je. Janji korang kena pandai gayakan anak ala² putera dan puteri!

1. Beli mana² produk Johnson's Baby mulai 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018;

2. Ambil gambar anak² korang sediva divanya dan layari www.johnsonsbaby.com.my/boty2018;

3. Pilih bingkai foto dan sticker bertemakan istana yang disukai untuk hias foto si putera dan puteri comel korang, kemudian muat naik gambar; dan 

4. Lengkapkan borang dan hantar penyertaan.


Haaa mudah je kan, pastu korang boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang korang mahu. Jadi ambiklah gambar anak² korang dengan macam² gaya, manalah tahu satu gambar tu bertuah kan?

Sama seperti ibu bapa kita yang gemar mengambil gambar kita sewaktu kecil, ibu bapa pada hari ini turut memiliki kegemaran yang sama. Kami memang faham akan kegemaran ini, si manja memang cepat membesar dan kita mahu merakamkan detik² indah tersebut sebanyak mungkin. Dengan menggunakan sticker GIF bertemakan istana yang disediakan oleh Johnson’s Baby of the Year Contest 2018, anda tidak perlu berbelanja besar untuk bergambar seperti seorang putera atau puteri!” kata Christy Yong, Pengurus Pemasaran Kanan Johnson's.

haaa kena bergaya ala² diva jugak

Jadi jangan lupa hantar penyertaan korang tau, sebelum 31 Oktober 2018. Untuk maklumat lanjut layari www.johnsonsbaby.com.my/boty2018

Mas dah hantar 2 gambar ni bagi penyertaan untuk si Princess Nur Aiyra Annasya, moga dia bertuah!



2 ulasan:

  1. alahai, comelnya aiyra! semoga berjaya kak mas!

    BalasPadam
  2. Thanks kak mas for the info. nanti nak antar jugak la gambar baby. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com