terkini dan sensasi

Sabtu, 6 Oktober 2018

Annual Dinner BSM : Glam and Glitterz

Assalamualaikum...(^ ^)


Wahhh memang meriah betul majlis semalam, walaupun ada rasa sedih sebab boss nak bersara tapi kena jugaklah raikan dengan gembira kan? Bukannya seronok dia bersara tapi kami semua buat yang terbaik untuk mengenang jasa beliau, biar dia dapat memori indah untuk dijadikan kenangan.

Tema majlis malam tu Glam & Glitterz tau, haaa semua datang baju lip lap lip lap kau! Mas pun ikut jugaklah tema tapi takdelah semua glitter, tudung dan makeup je glitter² sikit. Baju pun Mas beli je, malaslah nak sewa. Kalau sewa RM100 bukan boleh pakai lama, habis majlis dah kena pulangkan. Beli ni boleh jugak pakai pergi pejabat atau kenduri kan, sebab baju pun bukan glamour sangat pun.

 OOTD Glam & Glitterz

Geng PA Vouge

Majlis pun diadakan kat hotel tau, pertama kali majlis persaraan boss buat kat hotel. Yelah boss ni orang paling lama tau kat BSM tu, 25 tahun kau dia berkhidmat. Jadi kenalah buat majlis meriah sikit untuk dia, menghargai jasa dia selama tu. Mas pun pernah jadi PA dia selama 7 tahun, dia boss yang baik dan sangat memahami. Memang terasa sedihlah atas persaraan dia, rasa kehilangan!

Jadi nak meraikan boss yang dah lama khidmatnya ni, kami PA dan timbalan boss kena buat persembahan. Haaa jenuh jugak memikirkan persembahan apa nak buat, maklumlah kami ni pandai jaga boss je. Nak berlakon ke, menari ke memang ke lautlah. Akhirnya kami sepakat baca sajak dan menyanyi je, itu yang paling mudah. Tapi walaupun mudah, jenuh jugaklah berlatih. Maklumlah bukan selalu kena buat persembahan gitu, khas untuk big boss ni!



Alhamdulillah masa majlis semua berjalan lancar, berjaya jugak kami dan boss buat persembahan. Walaupun pitching Mas nyanyi ke laut, hahahaa! Cuma sayangnya malam tu tak bertuah, dahlah hadiah semua menarik. Susah betul nak bertuah kalau ada majlis camtu. Tapi walau tak bertuah Mas tetap seronok, terhibur dengan persembahan rakan² sekerja yang gempak². Tak sangka semua berbakat! 

Selamat Bersara Encik Idris! 



1 ulasan:

  1. suka dinner tema ni..so shining. cantik kak mas ^__^

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com