mrs secretary

Ahad, 29 Mei 2011

mari sertai Blog Pilihan Malaysia

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat pagi pembaca blog Mas... apa menu untuk sarapan pagi ini?

kali ini Mas nak join segmen Blog Pilihan Malaysia... segmen yang sangat menarik! jika berminat boleh klik banner di bawah untuk sama-sama menyertai...


sejarah kewujudan blog ini...
blog ini diwujudkan pada 13 Januari 2011 dengan menggunakan nama "Aku, Dia dan Cinta Hatiku" dan sekarang nama blog telah ditukar kepada "Mrs Secretary"... Mas mula berblog bila suami minta ajarkan bagaiman cara nak buat blog! pada ketika itu Mas memang tidak tahu langsung bagaimana caranya... dengan bantuan sahabat Mas terhasillah blog ini...

pada mulanya blog ini hanya berkisar tentang kisah kehidupan Mas... tapi bila Mas banyak belajar dari blogger-blogger yang dah lama, Mas pelbagaikan entri... ada entri mengenai perkongsian ilmu, kisah dan teladan, tips dan nasihat serta ada juga diselitkan entri tentang kehidupan Mas! setelah 4 bulan berblog, Mas rasa semakin seronok kerana blog makin dikenali dan telah ada pembaca yang setia membaca blog Mas... dan baru-baru ini blog Mas telah bertukar kepada domain sendiri! 

harapan Mas semoga blog ini semakin dikenali dan dikenali... terima kasih diucapkan kepada pembaca setia dan kawan-kawan yang sentiasa menyokong Mas sehingga ke hari ini!

22 ulasan:

  1. huihhh..jujurnya..kagum dengan blog nie.. dan baru perasan kak mas dah pakai domain sendiri..perghhh

    BalasPadam
  2. moga impian akak tercapai~ ;)

    BalasPadam
  3. singgah sebentar...
    selamat hari ahad !!!~

    p/s : good luck...

    BalasPadam
  4. Gudluck sis ! :)

    p/s : sis pon boleh join jugak..Jom la.. :D

    BalasPadam
  5. banyak belajar daripada blog ni...terima kasih.

    BalasPadam
  6. BPM

    aku rasa aku tak layak masuk.. keh keh

    BalasPadam
  7. @mykhalis
    akak tulis memang jujur...hehehehe
    terima kasih kerana kagum!

    hehehehe..nak gak rasa pakai domain sendiri!

    BalasPadam
  8. @solomolo
    terima kasih!
    dah balas kunjungan awak..

    BalasPadam
  9. @harrazdani
    oh ye ke? terima kasih...awak buat saya terharu!

    saya pun masih belajar lagi!

    BalasPadam
  10. @hamzah ian
    kenapa tak layak pulak?
    alah sekadar mencuba nasib je apa salahnya...

    BalasPadam
  11. @♥misz nana♥
    terima kasih!
    singgahlah lagi lain kali...

    BalasPadam
  12. Semoga Berjaya!

    Jalan-jalan sini mencari kawan...
    Jom berkawan
    Follow u! :)

    BalasPadam
  13. @GadisKecil
    terima kasih sudi singgah dan sudi follow...keep in touch!

    BalasPadam
  14. gudluckkk ye, be the best :)

    BalasPadam
  15. mntk tlg kwn2 utk like page ni buley? bg y da thnx sgt2.. kalo blm, help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617

    BalasPadam
  16. Salam Mas. Suka baca apa yang mas tulis. Menarik dan kemas. Saya ni pengikut baru yang baru nak berjinak ngan penulisan blog. Saya ni ibarat budak baru belajar lah. Kagum tengok blog ni. Semoga berjaya

    BalasPadam
  17. salam.mintak tolong kawan2x review my new blog....setakat ni dah ramai yang puas hati dengan my blog...sebab......nak tau..jom ke(azmuhar.blogspot.com)

    BalasPadam
  18. Ika nak kongsi product penjagaan kulit..Jom lawat website ika di
    www.zurieka.com

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com