mrs secretary

Khamis, 2 Jun 2011

Bercuti 2 hari, ada majlis

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat tengahari pembaca blog ini, maaflah Mas lambat update hari ini.

Memandangkan hari Sabtu ini akan ada majlis di rumah Mas jadi hari ini dan esok Mas bercuti. Al-maklumlah ini pertama kali nak adakan majlis yang cukup bermakna di rumah sendiri. Banyak perkara yang perlu diselesaikan seperti nak kemas rumah, susun atur sana sini, jemput jiran tetangga dan nak siapkan barang keperluan untuk majlis tersebut.


Walaupun majlis ini hanyalah majlis yang sederhana tapi kelam kabut jugaklah, risau jugak kan takut ada yang tak memuaskan hati para tetamu nanti. Harap majlis tersebut berjalan dengan lancarlah. Rasanya Mas update ringkas je entri ni sebab nak pergi sambung setelkan kerja lagi. Pastu nak keluar pergi The Mines menonton filem X-Men, sempat lagi tu!

11 ulasan:

  1. selamat bercuti kak.. huhu

    BalasPadam
  2. cik mas,
    bz ya..tengok watang sempat ya...hheee

    BalasPadam
  3. arap mjlis 2 berjalan lncar..
    =)
    selamat bercuti..

    BalasPadam
  4. semoga semuanya berjalan ngan lancar ye...selamat bercuti:)

    BalasPadam
  5. selamat bercuti...smoga semua berjalan lancar...^_^

    BalasPadam
  6. oh xmen....saya peminat setia....hahahha tp blum sempat tengok....

    BalasPadam
  7. semoga apa yg di rancang akan berjalan lancar

    BalasPadam
  8. wahh sempat tgk wayang kan..aduii kak mas mmg kaki wayang nih..jeles i tau..

    smga slamat smuanyer.. ^_^

    BalasPadam
  9. semoga semuanya berjalan lancar. sibuk2 tetap maintain g tengok wayang lagi...hehhehehe

    BalasPadam
  10. errkk mjlis ape

    ermm tak ske cte aksi

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com