terkini dan sensasi

Jumaat, 24 Jun 2011

day 13 : a picture of your favourite band or artist

Assalamualaikum...(^ ^)

hari 13 dah ke? masih bersemangat meneruskan cabaran ini...

sumber gambar dari google

  • band kegemaran Mas sudah tentulah Spider... sebab lagu2 diaorang best dan suara penyanyinya pun sedap! pastu kumpulan Spider ni simple and steady je, jarang ada gossip2 panas ni...
  • kalau artis pula Mas paling suka Rosyam Nor... setiap watak yang dia lakonkan memang penuh penghayatan dan semuanya nampak sempurna di mata Mas! 
  • walaupun dia dah berjaya dan banyak menerima anugerah tetapi dia tetap low profile dan banyak beri tunjuk ajar pada artis2 baru...

sumber gambar dari mStar online

5 ulasan:

  1. eh...?

    Gambar uncle takde pon...?

    (eceh)

    BalasPadam
  2. spider mmg best.. huhuh..

    kak mas nk tnye.. blog atia lmbat loading ke..???

    BalasPadam
  3. suka jugak spider.. sbb lgu diorg ni best kn.. Rosyam Nor pn best gak lakonannya tpi ..FAHRIN AHMAD lgi niena suka :)

    BalasPadam
  4. ai likeeeeeeeeeeee


    suke jugak

    tam sore macho

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com