terkini dan sensasi

Ahad, 3 Julai 2011

day 22 : a picture of something you wish you were better at

Assalamualaikum...(^ ^)

seronoknya sebab cabaran ini dah nak habis... ni dah masuk hari ke 22!

kalau ikutkan Mas nak lebih baik dalam banyak perkara... bukannya nak jadi manusia yang sangat2 perfect, cuma tak salah kan kita cuba perbaiki kelemahan diri ke arah kebaikan dan kejayaan!

tapi buat masa sekarang Mas nak lebih baik dalam permainan bowling... Mas memang minat sangat dengan sukan bowling ni! banyak perlawanan telah Mas sertai dan Mas dah berjaya meraih beberapa kejayaan... cuma Mas nak tingkatkan lagi kemahiran dalam bidang ni... nak belajar seberapa banyak skill untuk jadi pemain yang lebih profesional!


9 ulasan:

  1. tp klau gaya kak mas ni, mcm dh pro. terbaik lah.. msti boleh swing kn, bole la ajar edi lpas ni. edi maen baling je.. hahhaha

    BalasPadam
  2. Hebat Mas,

    Mamawana tak pandai main bowling, main baling ajer heeeee......

    BalasPadam
  3. laaaa..
    boling rupenya..
    heheh,,dtg dari blog triggy.
    have a nice day kak!
    thanks sebab letak dalam list.
    nak letak yang akak juga!

    BalasPadam
  4. pndai nya akk men bowling.. zaty tak pndai men ...T________________T

    BalasPadam
  5. @trigyy
    boleh2...nanti edie dah balik malaysia boleh kita lawan! hehehehee

    BalasPadam
  6. @mamawana
    takdelah hebat sangat...
    mula2 dulu tak pandai sangat tapi belajarlah!

    BalasPadam
  7. @Syazwan
    boling lah...hehehe
    ok thanks jugak letak blog akak dlm list!

    BalasPadam
  8. @☀ Izzaty Hedry☀
    mula2 dulu tak pandai gak...tapi cuba belajar dan belajar! heheheee

    BalasPadam
  9. dah lama tak main boling..kompem kalau ku main ni masuk longkang ni kak mas hehehe..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com