terkini dan sensasi

Ahad, 24 Julai 2011

saya dan awak [9]

Assalamualaikum...(^ ^)

orang lelaki kalau sakit mengalahkan budak-budak..

saya : awak ni kenapa, deman sikit je tapi manjanya mengalahkan budak2 lah!

awak : mana ada... saya rilek je ni!

saya : tak payah nak tipu lah... dari tadi asyik mengeluh je saya dengar! pening kepalalah, sakit badanlah, tak boleh nak bangunlah...

awak : biasalah sayang! saya ni jarang sakit, bila dah sakit macam ni, naklah manja2 dengan awak!

saya : itu bukan manja... itu ngada2 je lebih! mari sini saya picitkan kepala tu...

macam tulah nak layan orang lelaki sakit ni... semuanya nak layanan lebih! kalau sakit tu terlantar je, tak boleh buat apa langsung... tapi bila kita sakit, masih boleh masak dan kemas rumah lagi! 

tapi layankan jugak... sapa tak sayang suami kan?

sumber gambar dari google

10 ulasan:

  1. hehehe
    biasa la kak..
    nak juga bermanja bila sakit ;)

    BalasPadam
  2. bkn selalu kak 0rg laki skt nk manje2..hehe..ada stgh laki,ssh nk manje2 ble skt..kre akak untgla..hehe

    BalasPadam
  3. betul..betul...setuju sgt.heheh.ala Mas..marah2 pon tetap urutkan,heheh..teman sehidup semati kan...so layan jerlah.heheh

    BalasPadam
  4. salam

    dapat pahala tu picit kepala suami tu...


    salam ramadhan yang bakal menjelma..

    ziarah rakan yang saya follow =)

    BalasPadam
  5. uncle kalau sakit, mintak aunty ciom tempat sakit tu....

    BalasPadam
  6. hyeee..singgah sini..suka blog yg ada banyak gambar... picture can tell more than 1000 wordss...

    BalasPadam
  7. hehehe abg kak mas nak bermanja lar tu ;)

    ngan isteri je tempat dia nak bermanja kak mas..walaupun geram tapi kena la juga huhu..hujung thn mnta abgnye blanja jalan2 ye ;)

    BalasPadam
  8. @gedek!
    hehehehe...manjanya uncle! so lomantik lorrrr..

    BalasPadam
  9. @PinKy MoMMa
    hehehehe...manja ngada2 namanya tu! haruslah mintak belanja kan, bukan selalu pun..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com