terkini dan sensasi

Khamis, 13 Oktober 2011

ada 2 blog

Assalamualaikum...(^ ^)

mungkin ada yang sudah tau dan ramai juga yang dah bertanya dengan Mas... tapi baru hari ini Mas berkesempatan nak jawab! 

memang Mas ada 2 blog... ini adalah blog utama dan blog ini memang Mas selalu update! blog yang lagi satu Mas jarang update kerana blog tersebut hanya untuk Mas abadikan gambar segala kenangan suka duka kehidupan Mas dan orang2 di sekeliling Mas!

bila ada gambar yang menarik untuk dikongsikan, Mas akan update! daripada Mas simpan dan peram je gambar tu dalam komputer, lebih baik Mas abadikan dalam blog kan? boleh dijadikan kenangan untuk anak-anak bila mereka dan besar nanti dan untuk zaman tua Mas... 

blog tersebut Mas namakan bila gambar bercerita kerana bagi Mas gambar boleh menceritakan segalanya... suka, duka, sedih, gembira dan segalanya boleh diabadikan dalam gambar kan? nama tu sesuai kerana dalam blog tersebut memang banyak gambar yang Mas update!

jadi pada kawan-kawan yang belum pernah tengok blog kedua Mas, jemputlah ke sana ye! 

klik gambar untuk terus ke blog tersebut

9 ulasan:

  1. anum baru tau
    nak singgah jap lagi

    BalasPadam
  2. sama lar ada 2 blog juga..satu utk GA satu utk personal blog..tapi yg GA tu dah terabai huhu..dah lama tak join GA ataupun contest ;p

    BalasPadam
  3. sama lah..tapi yg satu ni pun ..kadang terabai..huhu..nanti akak singgah .

    BalasPadam
  4. rajin kemaskini 2 blog ni yer...moga terus aktif berblog :)

    *singgah sini, salam kenal :)

    BalasPadam
  5. wah wah..ada dua blog haaa :D rajinnnya :D sy blog satu ni pun rse mcm leceh dah. haha.

    BalasPadam
  6. salam mas...mama nak terjah lah blog mas ni...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com