mrs secretary

Isnin, 16 April 2012

Terpaksa buang shoutbox

Assalamualaikum...(^ ^)

Maaflah pada pengunjung blog Mas kerana blog ini dah takde shoutbox, bukannya saja² buang tapi terpaksa buang oleh sebab tertentu.

Mas guna shoutbox dari busuk.org. Tapi pagi ni entah kenapa bila Mas cuba buka blog, terus tak boleh. Dia terus pergi ke page seperti tertera di bawah, Mas pun tak tahu kenapa. Jadi terus Mas buang shoutbox tu sebab mungkin berpunca dari situ.

Betul sangkaan Mas, bila buang terus boleh buka blog. Mungkin ada masalah dengan shoutbox busuk.org ni kot? Sebab bila Mas cuba buka blog² lain yang ada guna shoutbox ni, terus jadi perkara yang sama jugak. Jadi buat masa ni Mas tak pakai shoutbox. 


12 ulasan:

  1. saya tak pernah tinggal jejak kat shoutbox..sebab suka lagi tinggal jejak kat komen..:)

    BalasPadam
  2. rasanya ok takde masalah sbb kalau tinggalkan komen lagi besttt rasanya dari shoutbox kan

    BalasPadam
  3. ok aja sis..yg pentig ruangan komen msih ada ^^

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mas....kalau ada masalah baik buang jer...:)

    BalasPadam
  5. suka tggalkan jejak kt shoutbox sbb kdg kala takut de yg terlepas pndg kt bahagian komen tu

    BalasPadam
  6. eh.tak pernah jadi lak sebelum ni.ok,pasni lepas komen tak dapatlah fiza tinggalkan jejak di shoutbox..takpe..still komen entry ^__^

    BalasPadam
  7. ~blog saya pun jadi camtue jugak..terus buang and tukar ngan cbox..hehe

    BalasPadam
  8. atok lama x pakai shoutbox...huhu

    BalasPadam
  9. komen kat ruangan komen lagi best hehehe..shoutbox tu tak kekal komennya.. ;)

    BalasPadam
  10. tak payah ada shoutbox la. anon duk kacau je. kadang2 org yg blogwalking pun asyik spam je. bukan betul nak bw pun. so terbaek, tak payah pakai. heehe

    BalasPadam
  11. akak, boleh tolong ajarkan cmne nk buang shoutbox x? fiq ngah buntu ni xtau cmne nk buang dia drp blog. huhu

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com