mrs secretary

Khamis, 26 Julai 2012

Rezeki Allah!

Assalamualaikum...(^ ^)


Alhamdulillah, syukur sangat! Di bulan Ramadhan yang mulia ni rezeki tu berlipat kali ganda. 

Semalam dah dapat gaji, pastu 9 Ogos ni dapat bonus raya pulak. Pastu 13 Ogos gaji bulan 8 pulak, bolehlah buat belanja beli keperluan raya dan barang baby sikit. Selebihnya kena simpan dan berjimat cermat sebab nak tunggu gaji bulan 9 sudah tentu lambat.

Hari ni nak pergi survey baju raya anak² kat Jusco, katanya ada sale!

13 ulasan:

  1. ALhamdulillah.. seronoknya penjawat awam :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..rezeki tahun ni :)

    BalasPadam
  3. itu la nak kene spare duit siap siap utk bln 9!

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..tumpang tengok :D hehehe..

    BalasPadam
  5. bestnya org keja gomen...aku numpang tgok jer ler...

    BalasPadam
  6. lepas tu nak besalin pulak..kan???
    duit jugak tu..heheh

    BalasPadam
  7. Bestnya kalau private company pun macam tu. :)

    BalasPadam
  8. hehehe..
    org kerajaan mmg seronok la..
    big boss prihatin..
    :D

    BalasPadam
  9. assalamualaikum mas...alhamdullilah rezeki anak namanyakan jadi kenalah carikan anak2 kita baju utk persiapan raya nanti...:)

    BalasPadam
  10. alhamdulillah ;)
    sungguh rezeki kan kak
    seronoklah bebudak tu
    heeee

    BalasPadam
  11. syukur alhamdulillah :)) .....rezeki 2012 akak sgt murah. baby baru lagi. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com