terkini dan sensasi

Selasa, 16 April 2013

Airis dah big girl

Assalamualaikum...(^ ^)


Nak kongsilah sikit cerita pergi sunatkan Airis hari ni. Lagi pun minggu depan Mas dah mula kerja, jadi sementara masih cuti ni pergi sunatkan dia. Nanti dah kerja takut takde masa pulak.

Mas pergi kat Poliklinik An-Nur kat Putrajaya, bayaran cuma RM35. Masa nak sunat tu macam biasa mama yang cuak lebih, Airis rilek je! Masa doktor nak mula buat, Mas boleh pergi duduk kat kerusi. Pastu doktor panggil suruh pegang tangan Airis dan borak² dengan dia. Apalah punya mama, cuak sampai tak nak duduk dekat.

Masa buat tu Airis sikit pun tak menangis, siap gelak² lagi. Doktor pun siap cakap, pertama kali saya sunatkan baby siap gelak² lagi. Memanglah doktor, Airis kan kuat.

Jadi Airis dah big girl. Dah boleh kenyit mata kat boboy, hehehee!

4 ulasan:

  1. Bagus dah sunat..Dulu masa sunatkan baby girl kita pun, kita dok sekali dengan dr tapi tak nengok pun sebab takut..

    BalasPadam
  2. akak dulu pun masuk...tp tak tgk doc buat..takut..baby tak nangis apa pun..

    BalasPadam
  3. comelnya dia. hehe. cool lah airis. tak nangis pun ! airis kuat !

    BalasPadam
  4. Airis big girl dont cry kan..airis comel :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com