terkini dan sensasi

Selasa, 24 Mac 2015

Design name card

Assalamualaikum...(^ ^)

Dah lama berhasrat nak buat name card untuk blog tapi selalu tak kesampaian hajat tu. Pastu nekad nak buat jugak. Mana tau ada rezeki dapat jemputan event, boleh tukar² kad dengan blogger lain.

Jadi terus emel ke favourite designer Mas iaitu www.azhafizah.com. Bincang dengan dia dan dia bersetuju nak design name card Mas. Apa lagi seronoklah sebab Mas suka hasil kerja dia dari dulu lagi. Lepas buat bayaran dalam masa 2 hari Fiza dah hantar draf design, wahhh memang pantas!

Tengok draf terus puashati, hanya mintak Fiza ubah sikit je. Inilah hasil name card Mas yang dah siap, sangat berpuashati dan cantik! 

Tak sabar nak cetak, hehehee!



6 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com