mrs secretary

Jumaat, 6 Mac 2015

Putrajaya Hot Air Balloon 2015

Assalamualaikum...(^ ^)


Acara wajib setiap tahun di Putrajaya. Tak lama lagi dah, lagi 5 hari je!

Sesuai sangat nak bawa anak² dan keluarga ke sini, masa tu pun dah nak cuti sekolah kan? Bolehlah cuba pengalaman naik belon panas.

Mas kalau ada ruang dan masa nak jugak bawa anak². Harap cuaca baik, boleh naik belon panas. Memang dah pernah naik tapi lama dah, tahun 2011. Masa tu Airis belum ada lagi. Jadi tahun ni boleh bawak dia merasa naik belon panas, pasti dia seronok.

Jom kawan², jangan lupa tarikh tu!

Belanja gambar masa naik belon panas tahun 2011, pengalaman berharga ni.


4 ulasan:

  1. kan best kalo kat teganu pon ade..
    blh naik belon panas..

    BalasPadam
  2. best nye anak-anak mesti suka snagat ni
    kaknoor singgah follow sini salam ukhwah ya

    BalasPadam
  3. Dah 2 kali pergi..still kecewa..masalah parking dan hot air balloon tak banyak..huhu

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com