terkini dan sensasi

Jumaat, 19 Jun 2015

Promosi tempat duduk percuma Air Asia

Assalamualaikum...(^ ^)

Baru dapat emel dari Air Asia, ada promosi tempat duduk percuma lagi. Weeeee suka, boleh gatal² tengok kalau ada rancangan nak bercuti.


Promosi bermula tepat jam 12 tengah malam pada 22 Jun 2015. Pasti banyak promosi destinasi yang menarik untuk dilawati. Bersedia je jam 12 tengah malam, lambat nanti tak dapat!

Jika anda ahli BIG Shot, akan dapat keistimewaan untuk akses 24 jam lebih awal iaitu tepat 12 tengah malam pada 21 Jun 2015. Mas ahli BIG Shot. Esok dah boleh akses, tak sabarnya!

Jadi jangan lupa, ingat tarikh tu!

3 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com