Terkini dan Sensasi

Isnin, 31 Ogos 2015

Perkahwinan Ijan & Hani : Hantaran

Assalamualaikum...(^ ^)


Alhamdulillah, selesai sudah majlis perkahwinan adik bongsu Mas. Lega semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang. Habis dah tanggungjawab kami menjaga dia selepas mak abah dah meninggal, sekarang dia dah jadi suami orang. Minggu depan sorang adik lagi akan diijabkabulkan.

Sebelum Mas cerita tentang majlis akad nikah dan majlis kahwin, Mas nak kongsi dulu gubahan hantaran yang Mas buat. Semua hantaran memang Mas buat sendiri, 2 minggu ambil masa untuk siapkan semuanya. Kelam kabut jugaklah, nasib dapat disiapkan sebelum majlis. 

Jom tengok satu² hantarannya. Husband cakap dah boleh buka tempahan kat orang lain ni.

 barang kemas dan mas kahwin

 kasut

 set wangian dan set mekap

sepasang baju

 beg tangan

 mini cheese tart

 cupcake



5 ulasan:

  1. Tahniah buat adik mas.... betul tu mas.... cantik la mas buat gubahan tu, memang boleh buka tuk tempahan...

    BalasPadam
  2. Tahniah buat adik mas.... betul tu mas.... cantik la mas buat gubahan tu, memang boleh buka tuk tempahan...

    BalasPadam
  3. Tahniah buat adik mas...SA pun baru habis settlekan kenduri adik bongsu..penat x tau nak kata apa dh...20hb majlis kat perlis plak

    BalasPadam
  4. cantiknya akak buat..idea gulung² duit tu macam menarik je :)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas....mmg cantik semua hantarannya...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com