mrs secretary

Rabu, 14 Oktober 2015

Selfie dengan Galaxy Note5

Assalamualaikum...(^ ^)


Perghhh flawless betul muka selfie dengan Galaxy Note5 ni.

Pasti semua dah tahu yang Galaxy Note5 dah berada di pasaran sekarang. Mas pun dah tengok kat kedai Samsung, memang smart sangat! Dari dulu lagi Mas memang pengguna setia Galaxy Note, dari Note1 dan sekarang pakai Note4.

Bukan kamera depan je cantik untuk selfie, kamera belakang pun cantik gambarnya. Bentuk Note5 pun nampak smart dan elegen sebab diperbuat dari metal. Bila pegang rasa kemas di tangan.

Ini pulak gambar dari kamera belakang Note5, cantik kan?


Nak menabunglah beli Note5, hehehee!

3 ulasan:

  1. hamboiiiiii...flawlessnya muka,dengan cik abang lagi..

    Cantik la Mas camera samsung note5 nie..nak jugak...

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...mmg cantik gambarnya...:)

    BalasPadam
  3. selamat menabung..harap² menjadi milik akak nanti :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com