terkini dan sensasi

Jumaat, 14 Ogos 2020

Buymall l Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert

Assalamualaikum...(^ ^)

Adakah anda pernah shopping di Taobao

Membeli-belah di taobao telah menjadi trend terkini buat masyarakat seluruh dunia kerana hargaya murah lagi ada banyak faktor pilihan. Mas selalu beli barang kat Taobao, tapi shipping kosnya mahal! Mahal dari harga barangan yang Mas beli! Lebih² lagi, bila guna air shipping, lagi gila mahal! Tapi sekarang, Mas dapati satu platform yang best dengan shipping melalui sea, kosnya lebih murah, dapat jugak menghantar barangan yang besar dan berat! 

Apa tu Buymall?? 

Buymall merupakan sebuah syarikat tempatan yang membantu rakyat Malaysia untuk menyelesaikan masalah membeli-belah dari China. Buymall menyediakan perkhidmatan Buy-For-Me dan Ship-For-Me. Mas guarantee, perkhidmatan penghantaran Buymall pasti murah dan terjamin! 


Kenapa beli taobao dengan Buymall

Pasti saudara-saudari menghadapi challenge yang sama dengan Mas, semuanya dalam Chinese, macam mana nak berkomunikasi dengan seller? 

Tapi dengan Buymall, Mas tidak perlu risau lagi. Semua process shopping di Taobao dimudahkan, mereka menyediakan perkhidmatan penyelesaian untuk aktiviti² pembelian seperti berkomunikasi dengan seller Taobao, pengesanan bungkusan, pengesahan penjual, repack, dan lain² lagi. DAN MOST IMPORTANT IS, kos penghantaran laut pick up hanya dari RM2.80/kg! 

Cara Beli Taobao Di Buymall (Buy-For-Me)
 
Anda boleh terus guna Buymall untuk membeli barang daripada Taobao. Semua produk Taobao dinyatakan di Buymall. Anda cuma perlu register di Buymall dan mula membeli-belah. 


Buymall akan memaparkan maklumat penting seperti harga, kos penghantaran tempatan, pilihan untuk saiz, warna dan sebagainya. Selepas membuat pilihan, anda boleh add to cart dan terus membuat bayaran. Buymall akan membantu customer membuat pesanan daripada Taobao. 

Sekiranya barang sampai di China Warehouse, anda boleh pilih untuk packing semua barangan yang anda order untuk penghantaran sekaligus. Cara ini boleh menjimatkan masa dan kos penghantaran. 


Cara beli Taobao Di Buymall (Ship-For-Me) 

Kalau anda terus membeli dari Taobao, selepas anda membuat pesanan, anda perlu memilih sama ada penghantaran melalui sea freight atau air freight dan isikan maklumat lanjut yang diberi daripada Buymall. Senang kan! Anda cuma perlu membayar kos penghantaran antarabangsa dari China ke Malaysia, dan 8% kos pembelian (Buy-For-Me fee). 

Buymall jugak provide pelbagai perkhidmatan lain yang menarik perhatian: 

Cara Penghantaran 
Masa penghantaran air freight mengambil masa 4-7 hari bekerja, sea freight mengambil masa 15-22 hari bekerja. Air freight lebih mahal berbanding sea freight. Jika item anda adalah item yang sensitif, ia juga perlu menambah pembayaran kos barangan sensitif. 

Pickup Servis 
Anda boleh choose pick up sendiri dari gudang Buymall atau pick up point paling dekat untuk pick up barang korang bila² masa lapang. Ia jugak lebih murah berbanding dengan door to door service. 

Safe 
Takut kalau barang hilang semasa penghantaran? Jangan risau, Buymall menjamin dapat memastikan parcel selamat sampai kepada korang. Kalau barang korang hilang, Buymall akan beri korang full compensation bila korang ambil pakej VIP Sea Freight. Bagus kan? Lepas ni nak beli barang dari China tak payah takut lagi! 

Bukan ini sahaja, anda jugak boleh mendapat extra income dari Buymall! Refer friend mu dengan referral link anda, dan anda akan dapat RM5 + B point! Refer 10 friend, dapat RM50! Tunggu apa lagi, kongsi platform ni kepada family & rakan² anda untuk nikmati perkhidmatan yang paling best daripada Buymall bersama-sama! 


Website: 



1 ulasan:

  1. Survey juga, harga barang pun tak mahal.. mmg ly jadi next platform shopping online kita nie..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com