terkini dan sensasi

Rabu, 2 Mac 2011

101

Assalamualaikum...(^ ^)


Mas start buat blog ni pada tanggal 13/1/2011, lebih kurang dah sebulan lebihlah umur blog Mas ni... mula-mula blog ni sekadar untuk suka-suka dan dibaca oleh diri sendiri je... tapi bila difikirkan semula apa guna Mas cerita ini dan itu, sedangkan yang baca Mas sendiri je...

jadi Mas pun berusahalah untuk perkenalkan blog ini... follower Mas semakin bertambah bila Mas start join segmen Ben Ashaari! setiap kali Mas join apa saja segmen yang dia anjurkan setiap kali itulah follower semakin meningkat... Mas bukanlah nak bangga sebab ramai follower tetapi Mas bangga sebab ada orang yang sudi baca blog ni... itu dah cukup memadai bagi Mas!

hari ini 2/3/11 follower blog Mas dah cecah ke angka 101... alah, baru 101, bukan 1000 pun! eh? Mas bangga apa, sebab Mas tak pernah terfikir pun yang 100 orang akan follow blog ini... walaupun mereka tak baca pun entri Mas tapi Mas tetap bersyukur kerana ada orang yang menyedari kewujudan blog ini!

memandangkan nombor 101 ni agak menarik maka Mas nak ucapkan tahniah kepada cik Nurul Atiqah kerana dia merupakan follower yang ke 101... Mas takde hadiah istimewa nak diberikan tetapi ratusan, ribuan dan jutaan TERIMA KASIH  di atas kesudian anda menjadi follower blog ini... tidak ketinggalan jutaan terima kasih juga kepada semua follower!

15 ulasan:

  1. yehaaa..bangga sye sekejap..hikhik..sama2 tuk awk gak::)))...ape pon keep in touch oke:)

    BalasPadam
  2. mula 101...then 1001..then 10001..!hehehe..mana ler tau kan! :P

    BalasPadam
  3. nurul atiqah;

    hehehe..teruskan kebanggaan itu!
    ok akan keep in touch

    BalasPadam
  4. bambam;

    betul tu...harap kan jadi kenyataan!

    BalasPadam
  5. mummy datang follow cni jugak..oklah ek sebulan lebih dah 100++ folowr..kat opis nie blog ben asaari takleh buka,kat umah plak bz ngan anak so tak selalu buka n join segment dia.nak gak join sekali sekala

    BalasPadam
  6. mas, akak pun nak join segmen dia la..
    camner caranya.. tolong ajarku sifuuuu ... hehe

    BalasPadam
  7. kak wan;

    laa...rugilah! bagus segmen abg ben ni!

    BalasPadam
  8. kak anie;

    akak letak je banner ben ashaari tu lepas tu link kan je..
    then akak tulislah cerita akak
    pastu tu akak letak link cerita akak tu kat ruangan komen ben ashaari..
    faham dok?? kalau tak paham gak silalah bertanya lagi..hehehe

    BalasPadam
  9. Salam ziarah..kita follow awak... ^__^

    BalasPadam
  10. adialuze;

    thanks, follow awk jugak!

    BalasPadam
  11. sebab kak mas sporting..rajin komen n jenguk2..msti ramai pengikut setia nnt..

    BalasPadam
  12. khalis;

    TQ..harap mereka setiasa setia!

    BalasPadam
  13. Baru perasan.. Awak baru je berblog rupenye...Tapi, kira powerla jugak follower dah 100++.. Saya dulu nak dapat camni 6 bulan kot baru dapat..hehehe...Almaklumlah... Org 'rajin' sangat kan...Uhuk...

    BalasPadam
  14. jalan2 datang sini... =)
    tahniah follower dah btrmbh.. =D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com