mrs secretary

Selasa, 15 Mac 2011

berjaya tuntut hak kami

Assalamualaikum...(^ ^)

rasanya kawan2 dah baca entri pasal Mas ditipu
kalau rasa2 nak baca boleh klik memang sah kami ditipu

seperti yang telah dirancang husband pun pergi ke shah alam untuk buat spotcheck... kami cuma nak make sure pejabat syarikat tu masih wujud atau tidak... alhamdullilah, lega rasanya bila husband bagitau pejabat tu masih beroperasi... maknanya rezeki kami masih ada untuk tuntut hak kami! yang paling menggembirakan Mas apabila husband tak perlu bersusah payah nak tanya itu ini... pihak syarikat ni seolah dah tahu yang husband datang untuk tuntut balik wang kami... tak sampai 1/2 jam sekeping cek bernilai RM299.00 siap disediakan atas nama husband... secepat kilat mereka prepare cek ye, bila customer dah datang sendiri! kalau tak bila kami telefon nobody pun pick up call! maybe pihak syarikat ni dah sedar kesilapan diaorang... tak pun mereka takut customer laporkan kegiatan mereka ke Tribunal Tuntutan Pengguna! 

anyway...
Mas nak ucapkan terima kasih pada kawan2 yang
beri komen2 dan kata2 semangat di entri pasal perkara ni
Mas bersyukur sangat akhirnya berjaya jugak tuntut hak kami
moga lepas ni kami lebih beringat dan tak mudah terpedaya!

9 ulasan:

  1. solo molo;

    terima kasih...lega dah skrg~

    BalasPadam
  2. bende2 nie kadang2 kene berani..jgn bagi muka..kalau telepon boleh elakk..tapi dah berdepannn..kecut nyer diorang

    BalasPadam
  3. sib baik kan sis..:) bnyk jugak tu...

    BalasPadam
  4. bagos la kalau da settle.kalau dibuatnye syarikat tu tak layan.memang menyusahkan kita nak turun naik mahkamah.

    BalasPadam
  5. khalis;
    you're right..berani kerana benar!

    BalasPadam
  6. storyfromme;
    tulah, lega sgt
    kalau tak terpaksa pi tribunal!

    BalasPadam
  7. Baguslah. Diharapkan agar semakin ramai yang sedar hak mereka sebagai pengguna dan menggunakan saluran yang ada macam ni.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com