mrs secretary

Selasa, 5 April 2011

dah 500... macam tak percaya je!

Assalamualaikum...(^ ^)

dua bulan tiga minggu dan dua hari
itulah usia blog Mas pada hari ini... masih terlalu baru kan? blog pun takdelah best mana pun dan tak dikenali sangat pun... tapi walau apa pun semakin hari semakin sayang Mas dengan blog ini walaupun suatu masa dulu Mas hanya berblog untuk suka-suka je! blog nilah tempat Mas nak berkongsi tentang kehidupan dengan kawan-kawan... 

alhamdulillah hari ini genaplah sudah 500 follower blog Mas! mereka ni semua bukan sekadar Mas anggap sebagai follower tetapi sebagai kawan-kawan yang memberi semangat kepada Mas untuk terus berblog! samada mereka membaca atau tidak blog Mas tapi Mas tetap hargai jasa baik mereka...


si gadis ke taman memetik bunga
bunga dipetik harum baunya
terima kasih kepada semua
andalah sahabat Mas selama-lamanya


inilah follower bertuah blog Mas yang ke-500
Noodiana Ahmad Nordin nama diberi
Kodiang, Kedah negeri kelahirannya
follower bertuah pada hari ini
tahniah Mas ucapkan kepadanya!

28 ulasan:

  1. cepatnyer meningkat kan. tahniah2 ^.^

    BalasPadam
  2. syifa;
    tulah...sangat tak sangka!

    BalasPadam
  3. chegu zubir;
    terima kasih...begitulah hendaknya!
    semoga awak pun terus maju jaya ok..

    BalasPadam
  4. tahniah ye..laju nya speed..:)

    BalasPadam
  5. wah. cepatnya. saya ni baru 100+. hehe. tahniah ye mas.. ;)

    BalasPadam
  6. tahniah !!~


    sape nak menang ipad 2 ??? > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/sape-nak-menang-ipad-2.html

    BalasPadam
  7. ariana;
    hehehe..takdelah laju mana pun!

    BalasPadam
  8. maisarah;
    terima kasih!
    takpe...insyallah akan bertambah tu..

    BalasPadam
  9. Tahniah dan sgt glamour. mwana 2 tahun blog baru 500 follower.

    BalasPadam
  10. mamawana;
    terima kasih!
    mana ada glamour pun...biasa2 je!

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum...
    Wah tahniah yea mas. Akak target 1 tahun boleh kumpul 500 teman di alam maya tapi cam susah je.

    BalasPadam
  12. trima kasih kak mas.. n tahniah sbb follower kak mas meningkat yg ke 500.. teruskn brblog ye kak mas

    BalasPadam
  13. taniah2 kak.. bestnya akak dh makin gempaq hehehe..

    BalasPadam
  14. kak sam;
    Mas pun target sethn gak tapi tak sangka secepat ini boleh dpt...
    Insyallah akak pun boleh!

    BalasPadam
  15. diana;
    sama2 dan terima kasih kembali..
    insyallah, akak terus berblog selagi mampu!

    BalasPadam
  16. ladycomot;
    hehehe..terima kasih!
    gempak sikit je..

    BalasPadam
  17. cayalahh kak...
    hehe...

    :: bak mai sikit follower akak tuh..hahaa gurau2 jer~~~ ::

    http://lilyecah.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. mungelily;
    terima kasih!
    ambillah kalau boleh...hehehehe

    BalasPadam
  19. wahhh..dh ramai.saya punya follower masih puluh2 lagi..

    BalasPadam
  20. dd.hasnidar;
    alhamdullilah...berkat usaha!
    takpe, nanti bertambahlah tu..

    BalasPadam
  21. edie;
    terima kasih!
    tapi tak boleh lawan follower edie kan?

    BalasPadam
  22. waa..untung la followers da ramai.hee.

    BalasPadam
  23. cikcleopatra;
    alhamdulillah...berkat usaha!
    awak pun pasti boleh..

    BalasPadam
  24. gk;
    terima kasih!
    takpe, tak lama lagilah tu..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com