terkini dan sensasi

Sabtu, 30 April 2011

Maharaja Lawak... JOZAN menguasai!

Assalamualaikum...(^ ^)

maaflah kawan2, semalam tak dapat nak publish entri ini disebabkan masalah berukband yang sangat menyakitkan hati! jadi seperti biasa sesi review Maharaja Lawak tetap ada... minggu kelima seolah2 serba tak kena! sesetengah peserta seperti tidak bersedia dan memberikan persembahan yang agak mengecewakan... tapi kumpulan Jambu, Sepah dan Jozan tetap memanaskan pentas dengan lawak mereka yang sememangkan terbaik! jom kita sama2 review...
  • persembahan Man, Balas dan Jihan memang membosankan dan sangat blur... tiada langsung ruang untuk Mas bergelak ketawa! 
  • lawak Nabil pun kurang menjadi... memanglah dia sentiasa kreatif tapi dia tetap tak berjaya membuatkan Mas ketawa terbahak-bahak!
  • Jambu memang Jambu! walaupun tidak sebaik minggu lepas tapi tetap BEST!
  • standard lawak Sepah ternyata tidak menghampakan... tetap terbaik!
  • lawak yang sangat2 bodoh dari Amir... undi keluar pleaseeeeeeeeeeeeee!
  • minggu ini milik Jozan! memang terbaik, terbest dan kebaboommmm!
  • Jihan disingkirkan! Amir masih selamat... ramai betul penyokong dia kan?

6 ulasan:

  1. kita sokong sepah sepah sepah. tapi jozan mmg best. akta mail lambung. heeee.

    BalasPadam
  2. @Si Nuansa Eyqin
    mas pun suka sepah..best
    jozan mmg terbest!

    BalasPadam
  3. SAYA FAN JOZANN!
    dem diorang best meyhh macam your blog :D follow you!
    kalau senang follow sini :D
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. @bella_bumbum
    Mas pun sama...suka Jozan!
    thanks follow sini..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com