mrs secretary

Jumaat, 15 April 2011

Maharaja Lawak... malam ni milik SEPAH dan JOZAN!

Assalamualaikum...(^ ^)

memang puas hati dapat menonton Maharaja Lawak malam ni... gelak tak ingat sepuas-puas hati! hahahahaha... al-maklumlah dah langgan Astro Mustika! sila jangan jeles bagi yang tak melanggan ye... jadi malam ni Mas nak review sikitlah untuk kawan2 yang tak dapat menonton!

  • WAI tersingkir... Mas sokong sebab memang tak lawak langsung! lagi satu kumpulan NO ENTRY... alah yang ni Mas tak berapa sokong sebab sepatutnya AMIR!
  • persembahan pembukaan oleh Usop Wilcha memang terbaik... kenapa dia tak jadi salah seorang peserta? hehehehehe... kalau dia jadi konpem yang lain bungkus!
  • persembahan BALAS, JIHAN dan R2 memang kurang memuaskan malam ni... tapi Mas gelaklah jugak! rugilah tak gelakkan, dahlah bayaran Astro makin mahal!
  • AMIR... memang tiap2 minggu mengecewakan! rasa nak tukar channel je tadi... konpem terkeluar!
  • persembahan ALEX memang sempoi dan lawak! Mas paling suka cara dia menyampaikan lagu supaya menjadi satu muzikal dan liriknya juga sangat mencuit hati... gelak sakan ko!
  • NABIL ni memang Mas tak berapa minat sangat walaupun abg Ben kata dia terbaik... tapi satu je yang Mas tengok kelebihan dia ni, lawak dia memang kreatif dan lain dari yang lain! 
  • pink sungguh mereka malam ni... itulah JAMBU! memang mereka antara peserta favourite Mas, tapi tak taulah kenapa lawak mereka malam ni kurang menyengat! cuma bak menyanyi memang terbaiklah..
  • lawak MAN pun tidak mengecewakan... sempoi dan menghiburkan! gelak tak ingat dunia lagi!
  • merekalah peserta yang paling2 Mas suka... SEPAH DAN JOZAN, korang memang the best! memang lawak dan menghiburkan! Mas gelak sampai terguling2, tak ingat dah husband ada kat sebelah... hahahahahahaha
  • penyingkiran... AMIR masih selamat? kenapa pengundi masih nak bagi peluang pada dia? R2 tak sepatutnya tersingkir... mereka lagi terbaik dari AMIR!

14 ulasan:

  1. R2 tak patut kluar. Amir lagi patutla.

    Latest Entry Blog Razis "Peserta Maharaja Lawak Yang Tersingkir"

    BalasPadam
  2. x puas ati R2 yg tersingkir!

    amir xbgos!!

    ble la die nk kuar!

    BalasPadam
  3. @Razis
    sokong!
    mmg yakin sgt Amir terkeluar tapi tak jugak...eeeee geramlah!

    BalasPadam
  4. @Hani Suraya
    akak pun tak puas hati ni!
    kenapa juri masih nak beri peluang kat dia?
    dahlah tak best langsung!

    BalasPadam
  5. nabil,jozan n sepah, terbaik yawww :))

    BalasPadam
  6. @faraa halim
    Jozan n Sepah mmg terbaik!
    lawak Nabil sangat kreatif tapi Mas tak suka sangat kat dia!

    BalasPadam
  7. AMIR...AMIR....HUHHH.....PELIK DIA ADA KT MAHARAJA LAWAK...

    BalasPadam
  8. disebabkan rumah xde astro, maka aku dpt baca kat sini je la

    BalasPadam
  9. @Fieda
    hurmmm...mmg pelik!
    memalukan diri sendiri je...

    BalasPadam
  10. @Awie Omar
    hehehehehe...berguna jugak Mas buat entri ni!
    dapatlah jugak kawan2 yg tak tgk tu baca...terima kasih

    BalasPadam
  11. lagi dikutuk amir..lagikla orang kelantan undi dia..hehe..tapi khalis suka semua..kecuali amir..kukuku

    BalasPadam
  12. betul la kak mas.bengang giler AMIR masih selamat.R2 walaupun lawak kali ni tak berapa menjadi,tapi at least taklah langsung tak menjadi macam amir tu.

    eii..emo ni.

    BalasPadam
  13. @dd.hasnidar
    akak pun bengang!
    harap minggu ni dia terkeluarlah..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com