mrs secretary

Rabu, 20 April 2011

penyokong kuat Atikah!


Assalamualaikum...(^ ^)

sebenarnya hari ini Mas bercuti kerana nak jadi penyokong kuat Atikah... Mas dengan husband memang akan sentiasa menjadi penyokong kuat Atikah jika dia terlibat dalam aktiviti ko-kurikulum... hari ni Atikah terpilih mewakili sekolah untuk Pertandingan Bercerita Peringkat Daerah Sepang! jadi memang wajiblah kami pergi...

kita sebagai ibu bapa ni memang kena menjadi penyokong kuat anak2 samada dalam bidang akademik atau bidang ko-kurikulum... jangan harapkan sokongan guru2 je! masa Mas menemani Atikah tadi memang tiada langsung ibu bapa murid lain yang menemani anak mereka... sehingga Mas dipuji oleh guru2 kerana sanggup ambil cuti semata2 nak sokong anak sendiri! yelah kan, kalau tak kita yang berikan sokongan... siapa lagi? 

alhamdulillah... dengan kehadiran kami, Atikah berjaya buat yang terbaik! walaupun tak berjaya ke peringkat akhir, kami tetap bangga dengan dia! dia memang anak yang berbakat...
     

10 ulasan:

  1. bagus akak ni. dulu2 mak kite x pernah pon dtg kalau kite masuk ape2, tp kite x kisah. sebab kite tau mak susah nak dtg, hehe ;)

    BalasPadam
  2. wah,kak mas memang parents yang baik la :)

    BalasPadam
  3. @Sal Saari
    cerita bahasa melayu!
    tajuk cerita cikgu dia yang bagi..

    BalasPadam
  4. @kAmi dAn mEreKa
    akak mesti nak pergi kalau anak2 terlibat dgn apa2 aktiviti...
    rasa lain macam je kalau tak pi!

    takpelah, mungkin parents awk tu sibuk...heehehee

    BalasPadam
  5. @storyfromme
    terima kasih adikku sayang!
    akak cuma nak yg terbaik utk anak2 je

    BalasPadam
  6. x sabar nak tgk abg long besar nnt hehehe..
    kompem mamanye xcited lebih ;p

    BalasPadam
  7. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    betul tu!
    bila anak2 dah besar ni...mesti kita excited nak tgk perkembangan mereka!

    BalasPadam
  8. @mynameismy
    hehehehehe...thanks!
    i mmg sweet! hahahaha

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com