terkini dan sensasi

Rabu, 25 Mei 2011

dah jadi www.massaari.com

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat petang kawan-kawan semua... dah minum petang ke?

rasanya mesti ada yang dah perasaan url Mas telah bertukar... alhamdulillah, Mas telah diberi peluang untuk bertukar kepada domain sendiri! mulai hari ini url baru Mas ialah http://www.massaari.com/...


Mas nak ucapkan ribuan terima kasih kepada www.sunahsukasakura.com kerana telah meletakkan iklan iHosterz.com di blognya... dan Mas telah menggunakan khidmat iHosterz.com untuk membeli domain Mas sendiri... terima kasih banyak-banyak kepada admin iHosterz kerana memberikan perkhidmatan yang cepat, mudah dan terbaik!

apabila telah bertukar kepada domain sendiri, Mas rasa lebih yakin dan bersemangat untuk berblog... walaupun blog Mas masih baru menapak tapi Mas yakin suatu hari nanti blog Mas akan lebih dikenali... terima kasih kepada semua kawan-kawan blogger yang sentiasa menyokong blog Mas selama ini! 

tidak lupa juga nak ucapkan tahniah kepada rakan blogger yang sentiasa menjadi sumber inspirasi Mas iaitu Bangku Kosong kerana blog dia juga telah bertukar ke domain sendiri... sekarang dikenali sebagai http://www.hasrulhassan.com/... tahniah Bangku Kosong, semoga lebih maju jaya!

20 ulasan:

  1. yeayy tahniah,. lepas ni boleh rasa perubahan nyer,. mungkin traffic akan naik lagi,.

    BalasPadam
  2. waa kak mas..makin maju ni!pasni kena rajin2 la update blog..sy je makin malas nak menaip~~T_T

    BalasPadam
  3. tahniah kak mas! bestnya dah de domain sendiri...

    BalasPadam
  4. tahniah...
    moga lebih maju jaya!

    BalasPadam
  5. dah bertukar ke domain mesti lagi power.. sebab domain nampak power :)

    BalasPadam
  6. congrate... :)

    niena dh follow mas da lama sbnrnye.. heheheheh...
    nway thanks coz follow niena.. like.. like likeeee...

    BalasPadam
  7. berdot com sudaaaa
    tahniah mas :)

    BalasPadam
  8. bagus2..hidup mas dgn http://www.massaari.com nya he2

    BalasPadam
  9. Tahniah dah ada domain sendiri..iallah saya pun bakal menyusul nanti..hehe

    BalasPadam
  10. Tahniah Mas..aah, mmg zla perasan pon..heheh

    BalasPadam
  11. wah, maju kakmas! maju! majuuu!
    ehehehe... congrate2~

    BalasPadam
  12. wah..da da domian sendiri...tahniah kakak.. :)

    BalasPadam
  13. tahniah yer mas! moga lebih berjaya dalam blog lepas nih!!

    BalasPadam
  14. wahhh sama le kite, dh tukar jgk .. tp kite gune NETKL.. memula payah jgk ler.. aduyai poning dik non.. berbalas2 email jgk ler.. akhir nye jadi

    BalasPadam
  15. oooooo gini citernyeeee....
    my baru perasan dah berdot com..;D
    nak tukar tp segan la hahaha
    bape RM/year ni kak?
    xeffect pape ke blog tu kang?
    setting lari ke.. layout semua?

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com