terkini dan sensasi

Khamis, 26 Mei 2011

dalam kenangan... Eye Of Malaysia

Assalamualaikum...(^ ^)

Eye Of Malaysia masa ditempatkan di Melaka pada tahun 2008

tengah dok belek2 gambar dalam komputer, terjumpa pulak gambar semasa naik Eye Of Malaysia di Melaka! memang kenangan yang paling bermaknalah dapat naik Eye Of Malaysia ni... Mas pernah naik dulu kali, first time masa di Taman Tasik Titiwangsa dan kat Melaka ni second time! masa tu memang jadi satu kebanggaan lah dapat naik Eye Of Malaysia ni... semua rakyat Malaysia boleh dikatakan berebut2 nak merasa naik! tapi semua ini sudah lama berlalu... Mas pun tak pasti sama ada Eye Of Malaysia masih ada lagi kat Melaka ataupun dah dikembalikan ke negara asalnya... semuanya hanya tinggal kenangan!

Eye Of Malaysia masa ditempatkan di Taman Tasik Titiwangsa pada tahun 2007

14 ulasan:

  1. rindu gak...sy naik ms kat ttwangsa tu...huhuhu....tak nampak apa pun sbb naik malam...

    BalasPadam
  2. akak pon naik masa kat melaka tau yang...masa tu memang heavy wind ler...syiok woooooo hehehe
    kenangan kan kan

    BalasPadam
  3. pernah naik kat tasik titiwangsa masa lawatan sekolah dulu. syokk

    BalasPadam
  4. sempat gak naek kat titiwangsa sekali n kat melaka sekali tp dah xde kat melaka skang ni... dah diambil balik oleh negara asalnya...huhuhu kerajaan melaka nk beli tp maybe harga die terlalu mahal kot... huhuhu...xde dah eye on malaysia lagi...

    BalasPadam
  5. xde da bnde ni kt mlake..xsmpt nk naik sbb mase 2 da x bkak lgi..sdey nyer,,,huhuh

    BalasPadam
  6. jom join bloglist saya..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html

    BalasPadam
  7. @pinky
    naik malam memang tak best sgt tapi eOM ni cantik kalau waktu malam!

    BalasPadam
  8. @risa
    tulah memang syok! kenangan yang tak dapat dilupakan..

    BalasPadam
  9. @Freaky
    lawatan sekolah tu...mesti best kan!
    tiket pun mesti dapat murah sikit..

    BalasPadam
  10. @-✿Ayu✿-
    oooo ye ke dah takde?
    habis tapak tu jadi tempat apa sekarang ek?

    BalasPadam
  11. @Cik Purple
    ok! kalau ada masa Mas join...terima kasih sudi singgah!

    BalasPadam
  12. bila agakanya EYE ni nak muncul kat JB??

    BalasPadam
  13. @cik Ida
    hehehee..ntahlah ida!
    kat melaka hari tu pun sekejap je..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com