terkini dan sensasi

Sabtu, 21 Mei 2011

dating with Kapten Jack Sparrow

Assalamualaikum...(^ ^)

selamat malam semua! macam mana aktiviti kawan-kawan hari ini, menarik tak?

seperti yang telah Mas rancang, pada jam 3.30 petang Mas pergi dating dengan Kapten Jack Sparrow! saat-saat ini memang dinantikan kerana Mas peminat setia Kapten Jack... sebelum Mas cerita menarik atau tidak masa dating dengan Kapten Jack tu, jom layan gambar Mas dengan dia! 


mereka berdua ni nak jugak enterprem...


ok tak? suka tak semua gambar ni... next entri Mas cerita best tak dating dengan Kapten Jack!

10 ulasan:

  1. jelez !..=.=.. nk dting gak ngn gmbaq jack sparrow ney ..;p

    BalasPadam
  2. hensem nye kapten jack sparrow!!

    pengsan!-.-'

    BalasPadam
  3. erkk..best ni ke nurkasih best..woo..dalam dilema..

    btw,new update>>

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/05/lelaki-jaga-kulitlembut-kah.html

    hehe

    BalasPadam
  4. fuuu nasib baik dating dengan gambar je.. kalao jack betol, dah jeles :P

    Gambar perempuan Seksi

    BalasPadam
  5. @☀ Izzaty Hedry☀
    hehehehe...jangan jeles!
    pi je kat alamanda tu, bersepah Kapten Jack kat situ..

    BalasPadam
  6. @Amirah Adnan
    hensem kan?
    i'm in love with kapten jack..hehee

    BalasPadam
  7. @iz
    tak taulah sbb nur kasih tak tengok lagi..

    BalasPadam
  8. @Freaky
    fuhhhh...nasib baik kan?
    kalau Kapten Jack betul akak pengsan dik oiii..

    BalasPadam
  9. arghhhhhhhhhhhhh!!!! taksukeeeeeeeeeee!!!! nak tengok jugak!!!

    BalasPadam
  10. @Sunah Mohammad
    hehehehehe...tengok jangan tak tengok! best tau..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com