terkini dan sensasi

Isnin, 9 Mei 2011

hadiah dari Nuffnang sempena my birthday

Assalamualaikum...(^ ^)

mesti kawan² pernah dapat hadiah dari Nuffnang kan? ini first time Mas dapat sejak 4 bulan berblog.. Nuffnang bagi ni sempena birthday Mas pada 2 Mei hari tu! oklah kan dapat 4 complimentary passes untuk apa² movie di mana² pawagam TGV.. kalau macam tu nak guna pas ni untuk tengok cerita TRANSFORMER 3! terima kasih pada Nuffnang dan TGV Cinemas..

klik gambar untuk lihat dengan jelas

inilah petikan email dari Nuffnang.. mereka minta Mas ambil pas tu kat office mereka sebelum 3 June 2011! tapi office Nuffnang pun Mas tak tahu kat mana, Jalan Yap Ah Shak tu kat area mana? mesti ada kawan² yang tau kan, boleh bantu Mas tak? 

20 ulasan:

  1. tahniah
    besnye dapat adiah hihi

    BalasPadam
  2. google maps je kak mas... zoom dkat2. kompem jmpe jlan tu nnti.. hehhe

    BalasPadam
  3. Salam .. wahhh best ahh dapat pass percuma .. hmmm kalau saya la tak dapat la nak ambik daa pass tu .. sebab nunnn kat kl.

    btw, tahniah dan selamat hari lahir.

    BalasPadam
  4. waaa bestnye dapat hadiah dari nuff.. jeles2

    BalasPadam
  5. 4??ermmmbleh bawak aku lagi sorg tu...muahahahaha.. =D

    BalasPadam
  6. @cik najihah
    terima kasih!
    tak sangka pun dapat..

    BalasPadam
  7. @trigyy
    terima kasih atas idea itu, hampir terlupa dah dgn google maps..hehehe

    dah try tgk, insyallah boleh jumpa..

    BalasPadam
  8. @hasrul hassan
    terima kasih..
    kalau HH dpt boleh wakilkan Mas je ambik...hehehehe

    BalasPadam
  9. @Freaky
    hehehehe...tak sangka pun dapat!
    jgnlah jeles, nanti birthday awak pun mesti dapat jugak..

    BalasPadam
  10. @Cik Sue
    kami dah mmg 4 org...sorilah!
    hehehehehehe..

    BalasPadam
  11. warghhh.. cemburunya..!! =.=''

    BalasPadam
  12. @Ayie
    alah..jgnlah cemburu!
    nanti mana tau kot, masa birthday ayie dpt jugak...

    BalasPadam
  13. best ...best dapat adiah,,,,
    su dah pernah g opis nuff.....
    sonang ja.....

    BalasPadam
  14. @su su
    hehehehe...thank u!
    ooo ye ke? kat area mana opis dia?

    BalasPadam
  15. bestnye kak mas ;)
    eppy for U..enjoy sis...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com