terkini dan sensasi

Ahad, 22 Mei 2011

mencuba permainan xtreme satu kepuasan!

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat tengahari Ahad kawan2! hari ini Mas tak kemana2, hanya rilek di rumah sambil mengadap blog hingga lebam biji mata dan blogwalking ke sana-sini hingga termuntah darah!

sesetengah orang memang suka mencuba sesuatu yang extreme... mungkin dengan mencuba aksi2 extreme tersebut dapat memberi satu kepuasan! mula2 nak mencuba pasti akan ada perasaan takut dan gementar tapi demi mendapat satu kepuasan yang luar biasa perasaan itu ditolak ke tepi... bagi Mas dengan mencuba sesuatu  yang extreme ini akan menaikkan tahap keyakinan dalam diri!

sekarang di Malaysia sudah banyak permainan2 extreme yang boleh kita cuba... berani atau tidak itu terpulang pada diri masing2! inilah antara permainan extreme yang Mas pernah cuba... walaupun tidak terlalu extreme dan mencabar tapi sudah cukup membuatkan jantung seperti terhenti berdegup! mesti kawan2 dah pernah cuba permainan ini dan perasaan ketika itu Tuhan saja yang tahu... tapi bila dah cuba, sangat best dan memberikan kepuasan!

Space Shot di Genting Highland

6 Lane Racer di Bukit Gambang Resort

tapi ada beberapa permainan extreme yang Mas teringin nak cuba... bila tengok memang best sangat tapi tak tahulah berani ke tidak bila dah berada di tempat tersebut... huhuhuhu! kena fikir 100 kali dulu ni... inilah antaranya... bilalah kan ada keberanian nak cuba!

Bungee Jumping

Reverse Bungee Jumping

Paragliding

Water Rafting

12 ulasan:

  1. lane racer tu nampak macam best je kalo main. mesti laju je. huhuhu

    Anda Seorang yang HOMO ?

    BalasPadam
  2. ek. npe ttibe sukan xtreme nie? hehhe. ngatkan kak mas g gnting td. hehe

    BalasPadam
  3. smua tak pnh cuba dan tak nak cuba

    haha semua ketinggian

    BalasPadam
  4. 2 yang terakhir tuh mOon teringin nak buat...

    BalasPadam
  5. lane racer tuh apa yek?
    fa penah bungee jump dekat sunway lagoon je tapi.
    adehh kecut perut nya hoiii.

    BalasPadam
  6. @Freaky
    memang best! main sekali mesti nak cuba lagi sekali..

    BalasPadam
  7. @trigyy
    tetiba je idea muncul nak tulis pasal ni...heheheehehee

    kekeringan idea sebenarnya!

    BalasPadam
  8. @Miss Ran
    rugilah iffa...
    best tau, menguji tahap keberanian!

    BalasPadam
  9. @Fathiah Hamim
    6 lane racer tu macam slide jugaklah..
    wah!! dah pernah buat bungee jumping, memang beranilah!

    BalasPadam
  10. belum naik aku dah fensannnnnnnn:)

    BalasPadam
  11. @risa
    heheheehehe...susahlah kalau camni!
    tengok dari jauh jelah..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com