mrs secretary

Selasa, 10 Mei 2011

review filem Fast Five : 10 bintang!

Assalamualaikum...(^ ^)

akhirnya dapat jugak Mas menonton filem kegilaan ramai ni.. memandangkan filem ni 18SG jadi memang Mas tak boleh bawak anak² sekali.. jadi terpaksalah Mas dan husband menggunakan plan A supaya kami dapat menonton juga filem ni! plannya, kami tinggalkan anak² di rumah pengasuh dan kami ambil tiket jam 5.00 petang, selepas Mas habis kerjalah!



Fast and Furious 5 adalah yang terbaik dan terhebat berbanding episod² terdahulu.. dengan menampilkan para pelakon dari episod terdahulu seperti Vin Diesel, Paul Walker dan Jordana Brewster sebagai teraju utama! aksi² di dalam episod Fast 5 ini lebih mendebarkan dan mencemaskan.. di samping itu diselitkan juga dengan babak² lucu yang memang membuatkan para penonton ketawa.. 

jelas juga terpancar hubungan kasih sayang dan kekeluargaan yang erat apabila Mia disahkan mengandung anak Brian! semangat setiakawan dan kerjasama juga amat ketara apabila mereka sama² berusaha untuk mendapatkan peti besi milik Reyes! memang episod Fast 5 kali ini patut diberi pujian dan layak mendapat 10 bintang! memang rugi kalau tak menonton filem ini..

16 ulasan:

  1. ye, MR setuju,,
    :)
    tak rugi tengok cerita ni,,,

    BalasPadam
  2. setuju memang terbaik....tp kepada kaki kereta memang akan rasa kureng sikit citer ni..sbb kurangnya aksi racingnyer.

    BalasPadam
  3. @miz ruha
    terima kasih!
    rasa tak puas tengok sekali, kena tengok 2 @ 3 kali baru best!

    BalasPadam
  4. @harrazdani
    sangat terbaik!
    betul gak...tapi Mas paling suka masa diaorg lumba kereta polis tu! kelakar sangat..

    BalasPadam
  5. Teman kasi 6 bintang sis.. Advance 1 bintang.. hahaha ^^

    BalasPadam
  6. wahh saya br nk melayan crita ni..pantas sungguh! hihi anyway..salam singgah :)

    BalasPadam
  7. @Ayie
    hahahahaha...ok gak tu!
    kasi 10 bintang pun takpe..

    BalasPadam
  8. @Sunshine
    layan jangan tak layan!
    memang berbaloi, sangat best..

    thanks sudi follow blog Mas, keep in touch ok!

    BalasPadam
  9. fad pon dah tengok.terbaik la cerita ni.

    BalasPadam
  10. Fit dh lama xtgk wayang..lst adalah LBS pasni Redza ajak g tgk Nur Kasih..nak buat plan A cm Mas xsampai hati tp Redza xnk bw Raif msk wyg..

    BalasPadam
  11. @storyfromme
    best kan?
    akak tak puas tgk sekali, kena tgk sekali lagi ni...

    BalasPadam
  12. @Fitri Senin
    heheheehee...sekali sekala je buat plan A tu sbb cerita ni utk 18 thn ke atas je... kalau cerita umum tu Mas bawa je anak2!

    BalasPadam
  13. setuju.. memang best gile citer ni.. action power

    BalasPadam
  14. @Freaky
    power kan?
    tak puas tgk sekali, rasa nak tgk lagi sekali je..

    BalasPadam
  15. x sempat lagi nak tgk...pergi asik penuh jer

    BalasPadam
  16. @~iera kan~
    kalau kat alamanda mmg sentiasa penuh, akak pi hari tu pun sama!

    last2 tgk kat the mines..
    mmg best!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com