terkini dan sensasi

Isnin, 27 Jun 2011

day 16 : a picture of someone who inspires you

Assalamualaikum...(^ ^)

cabaran 30 hari tetap akan diteruskan walaupun kawan-kawan bosan membacanya... kalau tidak dihabiskan nanti dikatakan hangat taik ayam pulak! jadi Mas sambung dengan hari ke 16...

  • merekalah sumber inspirasi Mas... bila tengok muka mereka hati yang sedih jadi gembira, jiwa yang gundah jadi ceria, fikiran yang serabut jadi lega dan masalah yang datang hilang entah ke mana!
  • kalau Mas takde idea nak update entri kat blog terus tengok muka mereka... tengok gelagat dan aksi mereka... pastu terdetik satu idea untuk hasilkan entri... hebatkan penangan mereka!

13 ulasan:

  1. sgt2 hebat.. k.mas leh jadi isteri yg solehah serta ibu yg mithali :)

    BalasPadam
  2. nak book anak bujang tu boleh tak mas?? hehehe

    BalasPadam
  3. keluarga bahagia...=)


    saya dpt gak tiket utk esok..dkt mid ek..=)

    BalasPadam
  4. keluarga memang ada kuasa terhebat!
    smga kasih syg dlm keluarga kak mas di limpah ruahkan ;)


    psssstttt..ada budak pinky ngumpat kak mas dlm entry dia hukhukhuk..aiyokkkk~

    BalasPadam
  5. chaiyok kak mas!ade 14 hari lagi..hehe

    BalasPadam
  6. ratu dan raja dihati mama kan? =)

    BalasPadam
  7. Hai Mama
    salam perkenalan
    nice blog
    follow me back ok

    BalasPadam
  8. Cik mas,
    Anak2 memang sumber inspirasi yang best.....

    BalasPadam
  9. famili itu inspirasi.....;)

    BalasPadam
  10. i luv my family...hehee

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com