terkini dan sensasi

Selasa, 7 Jun 2011

had no idea

Assalamualaikum...(^ ^)

i had no idea because my bulb is broken...

sumber gambar dari sini
**********
sudah tiba masanya Mas berhenti mengetuk keyboard dan fokus kepada kerja2 di pejabat... otak semakin ligat berputar mencari idea untuk diproses menjadi satu entri... tetapi tidak berhasil! mungkin otak Mas perlukan rehat kerana hari2 asyik berfikir dan berfikir tanpa henti... Mas nak cari ketenangan di sini sebentar untuk mengumpul sebanyak mungkin idea2 yang bernas!

gambar diambil di sini

12 ulasan:

  1. Sis jom join segmen MTTT.. :)

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/segmen-dia-selalu-support-blogger-baru.html

    BalasPadam
  2. slmt berehat kak mas ;)
    smga idea mencurah2 sekembali mengetuk keyboard nnt ye sis..

    BalasPadam
  3. bila kata tak nak, nak berehat.. kejap lagi dtg idea mencurah2 hehe

    BalasPadam
  4. cool kak mas..
    berehat lah dulu...;)
    belog tak ke mana.. kami tlg jage ye hehe

    BalasPadam
  5. same la kite kak mas..ida pun dr tadi duk termenung ngan kak sal sbb xde idea..

    BalasPadam
  6. @PinKy MoMMa
    hehehehehe...takdelah berehat lama, kejap je!

    BalasPadam
  7. @bersama kak Es
    betul tu kak...mana boleh tahan, kalau tak update!

    BalasPadam
  8. @mynameismy
    hehehehe...mekasih!
    jaga baik2 tau..

    BalasPadam
  9. @IdaNurFieyda
    tulah, idea ni kalau kita paksa mmg tak akan munculnya!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com