terkini dan sensasi

Selasa, 7 Jun 2011

hikayat 1001 follower...

Assalamualaikum...(^ ^)

hanya bermula mengetuk keyboard pada 13 Januari 2011 dan hari ini genaplah 4 bulan 3 minggu 4 hari blog ini berada di antara blog yang lain... tiba-tiba pagi ini dikejutkan dengan angka follower blog Mas telah mencecah 1k... sungguh tidak dijangka boleh mempunyai follower seramai itu! walaupun blog ini tidak popular seperti blog Ben Ashaari tetapi Mas sangat berterima kasih kepada semua kawan-kawan yang sudi menjadi follower blog Mas... tanpa anda semua blog ini tidak dikenali dan tidak berada di tahap ini!


follower yang bertuah mendapat angka 1001 adalah blogger ini... diberi nama Muhammad Khairul Fahmi dan berasal dari Beufort, Sabah... masih belajar di UiTM Sabah dalam jurusan Sains! dia berblog kerana ingin berkongsi cerita, mengisi waktu senggang dan berkawan dengan semua orang... jom berkawan dengan Fahmi... terima kasih Fahmi!

FAHMI DI SINI
Fahmi

dan 5 orang follower bertuah yang telah sudi mengikuti blog Mas sehingga mencecah ke angka 1001... jom berkenalan dengan mereka yang baik hati ni... terima kasih semua!

My Photo
PikaPiko

AASND
Mohamad Aizat

Wahida

AZMAN ROSLAN
Azman Roslan

Kesah  Syue Syada
Syue Syada

THANK YOU VERY MUCH TO ALL MY FOLLOWER

18 ulasan:

  1. sama2 Mas..heheh, tetibe kan?tahniah..zla kena rajin gakla pasni..heheh

    BalasPadam
  2. tahniah..betoi ke baru 4 bulan kak...mmm..cam x caya je...cam dah lama je,...

    BalasPadam
  3. terima kasih untuk entri ni, heheh..

    BalasPadam
  4. tahniah kak! same la kite dah cecah 1k hehe

    BalasPadam
  5. waaaaa....cngrats dear..

    BalasPadam
  6. tahniah cik mas, semoga terus maju...:)

    BalasPadam
  7. tahniah!..1001 sudaa..sukses yea =)

    BalasPadam
  8. tahniah kak massss ;)

    wah fahmi sentiasa bertuah hehe..

    BalasPadam
  9. seribu satuuuuu !!
    tahniah massss!! mesti suka kan...
    kak Es pun tumpang suka :)

    BalasPadam
  10. wah,bestnya da cecah 1k! nak jugakkk hehe

    tq kak mas....

    BalasPadam
  11. tahniah kak~ moga lebih bersemangat berblog lepas ni~ :)

    BalasPadam
  12. tahniah!
    best je..
    follower dh ramai..

    BalasPadam
  13. Oh Kak Mas, tak sangka Wydaz leh ter-feature dekat sini! Thanks Kak. Semoga terus maju jaya :D

    BalasPadam
  14. tahniah kak mas..happy blogging ye.. ^_^

    BalasPadam
  15. miss mas saari : TAHNIAH kakak!!! ai laik dis...boleh dijadikan contoh bagi diri ai yam masih budak ni..koh koh koh apa pun kita sebagai blogger ni x perlu nak sombong,kan? bila mesra dengan semua oram, pastinya itu yam terbaik...sekali lagi ai ucapkan TAHNIAH, terus kan usaha...('',)

    BalasPadam
  16. Tahniah! dlm 4 bulan je..anda hebat..:)

    BalasPadam
  17. akak sngguh jeles okeh....anda berjaye..blog akk mmg best pun..penyumbng trfik juge

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com