mrs secretary

Jumaat, 17 Jun 2011

Maharaja Lawak... Jambu dapat imuniti!

Assalamualaikum...(^ ^)

dah sampai minggu terakhir sebelum ke final... minggu ni setiap peserta kena buat dua persembahan! tak sabar nak tunggu keputusan peserta mana yang berjaya beraksi di pentas final! tapi sebelum tu kita review dulu persembahan mereka untuk minggu ke-12...

pusingan pertama
  • Sepah - sempoi dan best! 5 bintang
  • Nabil - akhirnya berjaya buat Mas gelak... best dan kreatif! 4.5 bintang
  • R2 - dialog paling kelakar... "dia suruh keluar dari bawah katil" dengan "diaorang kongsi gigi"... tu jelah yang lawaknya, yang lain biasa2 je! 3 bintang
  • Jozan - bukan janji tapi pasti... memang sempoi dan best! 5 bintang
  • Jambu - kureng sikitlah malam ni... biasa2 je! 3 bintang
pusingan kedua
  • Sepah - saya semput, saya semput...ahhhh! memang kelakar dan terbaik! 5 bintang
  • Nabil - sekali lagi Mas gelak besar... sempoi dan best! 4 bintang
  • R2 - biasa2 je... nasib baik ada Ali Mamak! 3 bintang
  • Jozan - sangat best dan terbaik! 5 bintang
  • Jambu - lagi jambu dari yang first! 4 bintang
 peserta berjaya ke peringkat final... JOZAN, SEPAH DAN NABIL!
JAMBU juga layak ke final kerana diberi imuniti!

10 ulasan:

  1. komen dan markah akk bg, sme mcm pndpat edi.. hehe

    BalasPadam
  2. semalam naz tak tengok. baru nak buka youtube. haha bunyi macam semua best

    BalasPadam
  3. sme markah

    cume ai tak ske jambu

    BalasPadam
  4. hahahahahha~ sepah kelakor habissssssss!

    BalasPadam
  5. dh agk msti r2 xleh g final..
    2mggu xde oenyingkiran sbb nk bg peluang kat r2.. bijak betol astro.. haha

    BalasPadam
  6. @trigyy
    oooo ye ke? sehati sejiwa nampaknya!

    BalasPadam
  7. @naz
    memang best! rugi tau tak tengok..

    BalasPadam
  8. @Cik Ezy
    tulah kan?
    akak dah tau mesti jambu dapat imuniti punya!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com