terkini dan sensasi

Khamis, 7 Julai 2011

awak buat karangan ke?

Assalamualaikum...(^ ^)

apalah husband Mas ni... soalan cepu emas betul ditanyanya! ingat Mas ni candidate SPM ke nak buat karangan bagai... kalau anak dia buat tu logiklah!


sebenarnya inilah yang dikatakan Mas tulis karangan oleh husband tu... awak, ini bukan karangan lah... ini draf untuk entri blog sayalah! amboi, siap buat draf bagai... sebab tulah macam karangan je saya nampak! hehehehe... nak buat camne awak, nama pun secretary! selalu sangat ambil dictation dengan bos, dah terbiasalah pulak...

kawan2 pun jangan pelik ye... Mas memang macam ni kalau nak buat entri! mesti kena tulis dulu dalam buku pastu baru taip kat komputer! mungkin ada yang cakap Mas membazir masa dan nampak leceh... tapi dengan cara begini idea Mas lebih mencurah2 dengan jayanya!

dah 400 lebih entri Mas tulis, boleh dikatakan kebanyakkan entri Mas akan ditulis draf dalam buku dulu... ada tak kawan2 yang buat draf macam ni?

11 ulasan:

  1. adaaaaaa cikgu!

    sama lar kite kak mas..tapi pinky tulis point je hehehe tkt terlupa ;)

    BalasPadam
  2. Saya buat macam ni bila dalam kelas. Haha. bosan gila ape lagi, amek buku nota, tulis lah ape yg terlintas nanti boleh jadi isi entri baru..

    Haha. Tapi sekarang dah tak lagi, sekarang terus tulis sebab lappy 24jam depan mata, so, nak update, terus taip.. :)

    BalasPadam
  3. waaa!! buat draft! sempoi2 :D

    BalasPadam
  4. pergh.... klu edi, mmg tak r. nk direct taip kt PC pom mlas.. hhaha

    BalasPadam
  5. hehehe.. bgus btul akak ni, niena wt cmni bla kuar je.. niena akn bwk pen ngan kertas ^^

    BalasPadam
  6. bgs nya akak.sy xpena pun wt mcm ni. nota utk study pun sy wt huhu

    BalasPadam
  7. fulamakkkk, rajinnnyaaa kak mas oiii~~~ ekekeke..

    BalasPadam
  8. cayalah kak. freaky tulis kat henpon je. bila nak taip baru rujuk balik

    BalasPadam
  9. cerita ini sesuai utk kanak2

    http://www.my-shopping2u.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html

    BalasPadam
  10. same la...saya pun salu kne draf dlu baru taip...klau men taip je nt ayat xsdp..tp blog sy xdla best pun...xcaye ce tgk...(ceh ayat manis nk suh dtg blog)hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com