terkini dan sensasi

Jumaat, 29 Julai 2011

dah rogol janji nak nikah pulak!

Assalamualaikum...(^ ^)

senangnya berjanji! kau dah musnahkan masa depan budak tu, sesuka hati buat janji nak ajak dia nikah pulak... ingat perkara main-main dan remeh temeh ke? pandai kau ye, nak lepaskan diri dari hukuman... geram betul rasa baca berita ni...

Rape by Flickan on deviantArt

Perogol janji nikah mangsa
KUALA TERENGGANU: Seorang subkontraktor berusia 49 tahun yang dituduh merogol pelajar Tingkatan Tiga merayu Mahkamah Sesyen di sini, semalam membebaskannya daripada pertuduhan itu dengan alasan dia akan mengahwini mangsa selepas remaja berkenaan menamatkan persekolahannya. 

Bagaimanapun, rayuan tertuduh, Azman Nor, dari Bandar Al-Muktafi Billah Shah, Dungun yang sudah berkahwin, tidak diterima Hakim Azman Mustapha, malah dia juga tidak ditawarkan jaminan. (baca selanjutnya di sini)

bagus jugak mahkamah tak terpedaya dengan taktik kotor perogol tu... biar dia kena penjara dan sebatan! bagi insaf sikit... harap keluarga mangsa pun tidak termakan dengan janji-janji palsu manusia bertopengkan syaitan seperti ini!

15 ulasan:

  1. dah terang2 tak guna..buat lagi lagi parah budak tu nanti. igt kes2 rogol ni boleh selesai dengan bernikah ke? kuang..hasssammmm punya org tua (erkkkkk..dah de bini nak menggatai)

    BalasPadam
  2. dgr kat radio tp otomatik kuar 'kpala hotak kau'

    huh mmg emo betul bab2 mcm ni

    BalasPadam
  3. Stupid la org tua ni.. insaf2 laaa.. umur da senja patut tak buat da perkara x elok gini..

    BalasPadam
  4. betol!
    adoiiii
    eeeeee...
    janganla wujud lag golongan cm ni..
    huuu

    BalasPadam
  5. hohhhh sesenang itu jer?
    igt rogol ni mcm main masak masak ke..

    kijam!

    BalasPadam
  6. kalau betul ikhlas bukan dengan cara merogol.. kesian pada mangsa.. trauma sepanjang hayat..

    BalasPadam
  7. janji manis lelaki..
    dh terlepas bukan nye die betol2 die nk kawen ngn budak 2 pon..
    huhu..
    ptot ikat kat pokok je jantan tu..
    lepas tu bg kerengga gigit..
    haha

    BalasPadam
  8. ecehh..nk ikat budak tu dgn rape dulu...jgn harap la..

    BalasPadam
  9. kalau mahkamah luluskan semakin berleluasa la kes rogol ni..isk2

    BalasPadam
  10. Pehhhhh....
    Gila bijak perogol tu...
    Nak kahwin lepas rogol??
    Atas angin lah jawabnya..
    Selalunya habis madu sepah dibuang..

    Most POPULAR Korean-Japan-Taiwan Movie/Drama (TOP 50)

    BalasPadam
  11. kalau umor dah 49 thn buat perangai terkutok mcm ni, memang pintu utk bertobat tu dah tertutup...dah hitam hati tu...elok sebat je sampai hancur daging punggong tu, pastu suruh dia meniarap seumur hidup...baru berbaloi!

    BalasPadam
  12. kejam kan
    macam2 jenayah sekarang

    BalasPadam
  13. kalau betul2 nk kwin tunggu jelah abis skolah naper lak nak rape2 huhu...

    p/s: tq sudi wish bday! dah lama folo sini tapi jrg bg komen je...hehe

    BalasPadam
  14. memang taktik lelaki tu menjengkelkan untuk melepaskan diri.... :\

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com