terkini dan sensasi

Selasa, 19 Julai 2011

gaduh-gaduh sayang

Assalamualaikum...(^ ^)

saya benci awak! tengok muka awak pun saya tak hingin...

Danbo in love by NightSheep in deviantart
kata2 macam ni biasa dilafazkan kalau bergaduh... seolah2 macam dah takde peluang untuk rujuk dan berbaik semula! masa tu semua keburukan je terbentang di depan mata... kebaikan dah buang jauh2! masa bergaduh tu masing2 ego, tak mahu mengaku kesalahan masing2! cuma bila dua2 dah menjauh hati mulalah terfikir balik...

tapi kalau kasih sayang masih berputik di hati, marah tu akan jadi gaduh2 sayang... mana boleh gaduh lama2 kan? mulalah nanti teringat dan terkenang2... 

mesti kawan2 yang tengah hangat bercinta tu ada pengalaman gaduh2 sayang ni... siapa pujuk siapa?

12 ulasan:

  1. visit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/aku-lah-yang-paling-cute.html

    BalasPadam
  2. pujuk diri sendiri memanjang...hukhuk

    BalasPadam
  3. hehehe ni msti gadoh2 manje ngan cik abg tdi kn :)

    BalasPadam
  4. sllu jgk gadoh2..
    biasenye saye la yg pujuk..
    huu

    BalasPadam
  5. ha..gaduh..? klu sy senang j..
    sy jenis xsuka merajuk dan memujuk...
    gaduh2 ni buang masa j...
    baik diam..simpan j dlm ht.

    BalasPadam
  6. freaky gadoh pun x lama. x sampai ati nak buat die terluka =_=

    BalasPadam
  7. uncle kalau gadoh pakai bom asap...!

    BalasPadam
  8. err..depend la sis..kdg dia pujok kite..kdg kite pujok dia..

    salam kunjung bls yea.salam ukhwah ** hugsss***

    BalasPadam
  9. slalu die y pujuk my ego tinggi sket hehe

    BalasPadam
  10. gduh2 syang bleh eratkan lg hubungan :D

    BalasPadam
  11. Kebaikan gaduh maybe boleh mematangkan kn kite dgn memperbaiki kesilapan yg tlh kite buat smase proses pencintaan pd psgn anda.x begitu semua?

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com