terkini dan sensasi

Selasa, 12 Julai 2011

saya dan awak [6]

Assalamualaikum...(^ ^)

saya : awak, lesen kereta saya dah mati hari Ahad lepas... saya tak perasanlah! camne saya nak drive pergi kerja hari ni?

awak : alah... takde apa2 lah, baru 2 hari! saya pernah drive dengan lesen dah mati selama sebulan tau! rilek je, takde rasa risau pun...

saya : awak memang camtu, suka ambil mudah! saya tak bolehlah... risau tau! kalau terjadi apa2 saya yang salah tau!

awak : takde apa2 punya... janganlah risau sangat! hari ini saya pergilah hidupkan lesen awak tu...

saya : pergi tau, jangan lupa pulak! tak senang hati saya memandu tanpa lesen ni!

macam tulah lelaki kan? tak pernah ada rasa risau pun... suka sangat berlagak cool!


14 ulasan:

  1. risau laki ni kite pyh nk nmpk..
    ekeke..

    BalasPadam
  2. hahahaha sama le perangai i kak..aduhh dah kena cakap byk kali baru buat..kalau tak dia buat derk je..

    auw auw gbr romantika d'amor u ;)
    i suka..feeling lagi hahaha

    BalasPadam
  3. hehehhe..lelaki kan..biasala kak!

    BalasPadam
  4. lelaki mmg cool. bila dh kena baru malu.. ahhahhahak3..

    BalasPadam
  5. a'ah tu la..lelaki suka amik mudah bnda2 pnting camni..isk



    tpi sweet je pic tu hehe

    BalasPadam
  6. bila cool nmpk cm x salah, xde pak trafik suh benti...

    =D

    BalasPadam
  7. bukan berlagak..tapi realiti

    BalasPadam
  8. haha lelaki kak... saya langsung takde lesen tapi dah bawak kete dari perlis ke penang. :D

    BalasPadam
  9. hehe..biasa la laki..menyesal kemudian hari..

    BalasPadam
  10. akak niiii kannnnnnnnnnn....selalu menjeleskan saya.... T___T

    BalasPadam
  11. lelaki memang mcm tue kan sis
    hahhaha

    BalasPadam
  12. hehe .. laki mmg kdg2 amek mudah je .. tapi dia sbenarnya riso gak ..alah wat2 cool haha

    BalasPadam
  13. Haha laki salunya hati kering maen redah ikut dan jer..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com