mrs secretary

Khamis, 18 Ogos 2011

cuti RAYA dah lulus!

Assalamualaikum...(^ ^)

lagi 8 hari Mas akan pulang ke kampung halaman untuk menyambut hari raya... tak sabar sangat rasanya! nak bakar lemang, nak buat rendang, nak pasang pelita malam tujuh likur, nak main mercun dan bunga api serta nak jalan2 kat bandar pada malam raya!


tapi sebelum nak bersukaria buat semua tu, haruslah mohon cuti raya dulu kan? kalau tak mohon nanti, tak pasal2 tak dapat balik raya... Mas dah rasa excited gila sebab cuti raya Mas dah diluluskan! tahun ni Mas ambil cuti rehat 4 hari je, yang lain tu semuanya cuti umum! malas nak ambil cuti lama2, sebab husband tak cuti pun...

jadi Mas akan berada di kampung lebih kurang 10 hari... bestnya! bolehlah beraya kat rumah kawan2 dan saudara mara... collect duit raya banyak2 untuk anak2! 

cuti raya kawan2 macam mana... dah lulus ke?

12 ulasan:

  1. fuuuyooo.. cuti skan ..:p..raya sakan ..;).. meh la umah nnti ..^.^

    BalasPadam
  2. awam camtu ea wt cuti hehe.. klo kitorg kira smua sekali cti taun, nina amik 10 hari sbb baki ada 100 lbih lgi hehe

    BalasPadam
  3. wah..seronok la akak yer cuti dah lulus =)

    BalasPadam
  4. esok lusa nak raya, hari ni baru apply..hehe

    BalasPadam
  5. wahhh!! seronoknya Mas nak balik ke kampung halaman

    BalasPadam
  6. saya cuti seminggu lebih ni kak mas huhu..lg smangat ni..jom raya kak mas :)

    BalasPadam
  7. aihh xleh jadi ni .. bos xgtau pun cuti bape hari

    BalasPadam
  8. waa syukur la dah diluluskan cuti kak .. bole la raya sakan. hee

    BalasPadam
  9. thniah ye kak.

    btw, kutip duet raya ntuk anak2? hahhaha...


    selamat hari raya

    BalasPadam
  10. tahniah kak :)
    salam aidilfitri, semoga selamat pergi dan selamat sampai..

    BalasPadam
  11. tengok jadual cuti lagi tak sabar rasanya nak cuti..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com