terkini dan sensasi

Khamis, 4 Ogos 2011

giveaway eqbalzack : The Colours Of Ramadhan

Assalamualaikum...(^ ^)

malam ni takde entri nak update... jadi join giveaway eqbalzack.com

klik banner untuk join... hadiah menarik menanti anda!



THE COLOURS OF RAMADHAN

Ramadhan memberi seribu makna jika dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya...


gambar ini diambil sehari sebelum Ramadhan 1432H menggunakan Nikon D3100... Mas tampal niat berpuasa dan doa berbuka puasa ni di peti ais... cara sebegini memudahkan anak-anak Mas menghafal niat dan doa tersebut... alhamdulillah, mereka berjaya menghafalnya dalam masa sehari je! tidak susah sebenarnya untuk mendidik anak-anak kita untuk berpuasa... pokok pangkalnya pada diri kita sendiri dan bagaimana caranya!

14 ulasan:

  1. wah terbaik kak. gud luck

    BalasPadam
  2. salam,
    terima kasih join GA abg eq. abg eq dah linkkan kat blog...

    BalasPadam
  3. hehe comel upin ngan ipin tu! (^__^) selamat berpuasa

    BalasPadam
  4. tOuching,..cara mnddik yg bgus,.gdluck akk,..Salam Ramadhan,.:)

    BalasPadam
  5. erm..dr kotak kurma Upin Ipin..kan..kan... kat umah pun ade tampal yang tu... :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com