mrs secretary

Selasa, 16 Ogos 2011

malas update dah!

Assalamualaikum...(^ ^)

lazy...me? by ~j4d3 on deviantArt

sudah 7 bulan Mas mengadap blog ni... dari jumlah follower 1 orang hinggalah ke jumlah follower 1250 orang! banyak masa dihabiskan bersama blog kesayangan ni... pagi update, tengahari update, petang update, malam update, tak habis dengan update je!  

sehari tak update rasa tak sempurna je, sampai masa tidur pun banyak terabai! hanya blog sahaja yang bertakhta di jiwa dan raga... nak pulak sekarang ni bulan puasa, lagilah banyak masa terluang bila waktu rehat tu! mengadap blog jelah kerjanya...

tapi mulai jam 1 tengahari nanti Mas malas nak update dah... biarlah blog ni bersawang dengan entri-entri yang dah basi! biarlah blog ni sunyi sepi tanya pengunjung dan pembaca setia... bukannya apa, Mas dah tak larat sangat ni... 

nak pergi tidur sekejap ye... ngantuk tahap gaban dah ni! kita sambung jam 3 nanti...

jangan marah... gurau senda je! muka Mas ni malas update... mana boleh, sayang blog woooo! 
(entri merepek je ni, takde idea nak update...)

17 ulasan:

  1. ni pun kira update la kan..
    rajin!

    BalasPadam
  2. hehe.. nina aritu rasa takleh idup xde blog, tp tetiba kna operation mengejut gntikan org, hilang 2minggu lbih... pastu bla start berblog balik dh mula suram, bukan apa.. bulan pose.. hehe

    BalasPadam
  3. dah ngantuk pun masih sempat entry ni kak mas, kira rajinnnnn lar ni hehehe

    BalasPadam
  4. Rajinnya Mas..patut pun ramai follower..pandai cari masa plk tu..:)

    BalasPadam
  5. rajin sangat tu..ita dah malas coz cemera dan hp dah jahanam..mcm ne nak ambil pic..tak syok tulis aje..bosan2...mas buat mcm ne..

    BalasPadam
  6. kena la update, kak zu sudah jadi pembaca setia

    BalasPadam
  7. takpe.. nanti lepas bangun segar dengan idea baru pulak.. ;)

    BalasPadam
  8. tido..untuk kumpul semangat..nanti fresh nak buat entry yang bestkan..hehe..ok selamat maju jaya..

    BalasPadam
  9. tido 2 penting kak..
    hahakk..
    jujum tido!

    BalasPadam
  10. kelmarin tak update asek teringat je kat blog hehe

    BalasPadam
  11. hahhaa..merajuk 3 jam rupenye

    BalasPadam
  12. 7 bulan dah 1250 followers?

    wow! macam mana nak lawan ni?

    BalasPadam
  13. haha selamat tidur kak. ingatkan dah malas selamanya tadi :P

    BalasPadam
  14. terkezutt. tengok tjuk.. ngtkan btol2 td.. huhu. rupenyer nk tdow.. hehhe..

    BalasPadam
  15. balik je office kelam kabut sediakan juadah buka puasa.malam pulak kalau tak larat gi solat terawih,badan rasa penat so nak tidur cepatlah konon...konon!

    tup..tup eh'eh rasa gelisah lain macam.puas tarik selimut pink,on air-cond pun dah,tapi apa ye yg tak kena?oh!tak update lagi blog rupanya.maka lenggang mak limahlah kite menuju ke meja nak on pc hehehe... :)

    BalasPadam
  16. heheheheh
    sgt cinta dgn blog kan kak..hihihi

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com