terkini dan sensasi

Selasa, 30 Ogos 2011

Our 9th Anniversary

Assalamualaikum...(^ ^)

Baru sempat update, sibuk berhari raya ke rumah saudara mara. 

Raya tahun ni adalah raya yang paling bermakna buat Mas dan suami. Tarikh 30 Ogos Mas dan husband diijabkabulkan sebagai suami isteri, hari ini genap 9 tahun usia perkahwinan kami. Usia perkahwinan yang hampir 10 tahun ini lebih bermakna dengan kehadiran 2 orang cahaya mata. 

Harapan Mas semoga perkahwinan kami dilindungi oleh Allah SWT. Moga ia kekal hingga ke hujung nyawa. Semoga ikatan kasih sayang kami bertambah erat dan semakin erat.

                                                                                 

6 ulasan:

  1. insyaAllah ,..aminnn.. comel2 ank2 mas...

    BalasPadam
  2. Salam.
    Tahniah Mas.Semoga perkahwinan berkekalan. InsyaAllah.

    Selamat Hari Merdeka, Selamat Hari Ulangtahun dan Selamat Hari Raya.

    BalasPadam
  3. untunglaa ..hehe
    Selamat hari ulang tahun perkahwinan okay :D
    btw, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin . zakwan budak2 lagi, tak nak bagi duit raya ke ?hehe

    Jangan lepaskan peluang keemasan untuk memenangi Domain dan Hosting secara Percuma!!

    BalasPadam
  4. salam merdeka raya maaf zahir batin... happy anniversary! semoga bahagia dunia akhirat...

    BalasPadam
  5. kak mas, Alhamdulillah! :) 9 tahun tu panjang masa tu. gembira saya tengok pasangan bahagia macam ni. :) kalau campur waktu bercinta?? haaa, lagi lah lama :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com