terkini dan sensasi

Selasa, 30 Ogos 2011

Salam Aidilfitri dari MASSAARI [DOT] COM dan Keluarga

Assalamualaikum...(^ ^)


jadi di kesempatan ini Mas nak mohon maaf kalau ada salah dan silap sepanjang kita semua menjadi sahabat di dalam dunia blog... maaf juga jika Mas ada terkasar bahasa dan terlanjur bicara dalam setiap entri Mas! tahun ni first time Mas beraya sebagai blogger dan Mas seronok berkongsi cerita puasa dan raya Mas dengan kawan2... 

kepada kawan2 yang nak balik kampung samada hari ini, esok atau lusa dan hari2 berikutnya, berhati2lah semasa memandu kereta atau menunggang motorsikal... pastinya kenderaan kawan2 berada dalam tahap yang selamat! pastikan jugak tubuh badan kawan2 sihat untuk meneruskan perjalanan... kalau rasa mengantuk, berhenti dulu... rehat dan cuci muka, baru teruskan perjalanan! moga kawan2 selamat tiba di kampung halaman masing2... 

kalau ada kelapangan Mas akan cuba update blog jugak masa cuti raya... sayang wooo nak tinggal blog lama2! kawan2 jangan lupakan blog Mas ye... heheheeee

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA

19 ulasan:

  1. selamat hari raya
    maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  2. salam aidilfitri kak mas.. :)

    BalasPadam
  3. :D

    selamat hari raya kak mas.. maaf zahir batin :D

    mntak maaf andai slama jdi rakan alam maya ni ada salah silap :D

    BalasPadam
  4. selamat hari raya kak mas..

    btw, comey ank2 kak mas pkai bju melayu ngn bju krung.. hehhe

    BalasPadam
  5. Salam Aidilfitri buat Mas sekeluarga..Maaf zahir batin ye..Wah..nice..kuning diraja..tahun ni warna apa plk ye agaknya tema raya..:)

    BalasPadam
  6. selamat hari raya..
    maaf zahir batin..=)

    BalasPadam
  7. wahh sume kuning hehe .. selamat hari raya sis , jangan makan rendang byk sgt kekeke..

    maafkan qaseh jugak andainya qaseh ada tersilap kata .. 0-0 k..qaseh kerja agy sob3x, selamat bercuti sis

    BalasPadam
  8. selamat hari raya jugak kak... :)

    BalasPadam
  9. salam Aidilfitri dari saya..

    BalasPadam
  10. jeles2


    cptnye cti

    jge diri kak

    slmt ari raye

    kosong2 k haha

    BalasPadam
  11. selamat hari raya maaf zahir batin jg tuk mas sekeluarga...

    BalasPadam
  12. Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman.

    BalasPadam
  13. selamat Hariraya mas...maaf zahir batin

    BalasPadam
  14. kak mas! cantiknya..semua pakai sedondon! :) selamat hari raya. di kesempatan ini, sy minta maaf kalau ada terkecikkan hati kak mas ye. selamat hari raya dan bergembira. :)

    BalasPadam
  15. Wow! Serba kuning! Suka!

    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Mas!

    BalasPadam
  16. selamat hari raya :)
    berhati2 di jalan raya..
    wahh kuning tema tuu

    BalasPadam
  17. salam ziarah..
    selamat hari raya aidil fitri
    dan salam 8-2

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com