mrs secretary

Ahad, 14 Ogos 2011

saya dah, anda bila lagi!

Assalamualaikum...(^ ^)

sedar tak sedar 14 Ramadhan sudah... masa nilah mood raya dah semakin menebal! sudah mula berkira2 kuih raya apa nak beli, berapa banyak nak tukar duit raya dan bila nak shopping raya... bagi Mas semua ni akan disettlekan sedikit demi sedikit mulai esok sebab minggu depannya dah nak balik kampung! 

tapi sekarang ni yang paling utama dilakukan adalah download lagu raya... barulah semangat raya tu datang membuak2! semalam dah berjaya download lagu raya yang best2... sambil masak sambil pasang lagu raya! terasa bagai tengah masak rendang untuk raya je... heheheheeee

inilah lagu raya lama yang paling Mas suka... nostalgianya! tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas...

SATU HARI DI HARI RAYA BY M.NASIR

ini pulak lagu raya baru paling Mas suka... best sangat! terus mood raya datang...

ANUGERAH AIDILFITRI BY CT NURHALIZA

jom layan lagu raya!

9 ulasan:

  1. tapi kan kebanyakan lagu2 raya mesti sedih2 kan...
    padahal hari raya hari untuk bergembira bukan untuk bersedih2...

    BalasPadam
  2. Salam . eceh ... menarik ni . hmm idea dah sampai ... weeee ... hehehe.. tq MAS..

    BalasPadam
  3. hehehe..saya awal-awal lagi dah download lagu2 raya nie kak mas...bekalan nak pasang kt kampung nanti..haha


    tapi lagu m.nasir nie tak download g..kehkeh

    BalasPadam
  4. waahh.. dah dgr lagu raya yer kak mas.^^,

    BalasPadam
  5. Khalis tak ada semangat raya lagik ni..nape la..

    BalasPadam
  6. amboii sis .. meriah dah donlod lagu raya hehe belum donlod agy

    BalasPadam
  7. koleksi lagu raya ngn edi ada ag.. tak buang2.. hahha

    BalasPadam
  8. wahaha awal lagu raya kak :D

    BalasPadam
  9. KAk mas, same la kite...semalam pon sy da donlod lagu raya ciap..pastu nk buh dpt fon nak wt rington...hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com