terkini dan sensasi

Khamis, 25 Ogos 2011

yeayyyyy... dapat duit raya!

Assalamualaikum...(^ ^)

biasanya orang dah kahwin dan bekerja ni memang jarang dapat duit raya... kecualilah dapat dari suami tercinta! tapi Mas memang murah rezeki, tiap2 tahun mesti dapat duit raya dari BOSS... itulah sebagai bonus setelah Mas mencurahkan sepenuh tenaga terhadap tugas-tugas yang bos berikan! 

memandangkan Mas ada anak jadi mereka jugak tak ketinggalan dapat... bertambah lagi duit raya mereka! boleh lah simpan untuk kegunaan masa hadapan... 

buat boss Mas (walaupun dia tak baca blog ni), terima kasih banyak2 atas duit raya tu! moga rezeki boss bertambah murah lagi... you're the best boss in the world! bukan bodek tau, tapi dia memang boss yang best antara boss2 yang pernah Mas jaga...

duit raya untuk anak-anak Mas
duit raya untuk Mas... siap tulis PA lagi! heheheeee


15 ulasan:

  1. wah seronotnye!!! nak sikit!!!

    BalasPadam
  2. awalnya cuti :)
    niway selamat hari raya
    maaf zahir batin
    halalkan makan dan minum
    maaf sekiranya tersalah kata
    tersalah aksi ka :)
    hati-hati di jalan raya..

    BalasPadam
  3. mai sikit duit raya...hehe

    btw,new hupdate>>

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/tanda2-kedatangan-hari-raya-sedih.html

    BalasPadam
  4. kita pun dapat duit raya jugak dari bos semalam..

    BalasPadam
  5. utk aku yg kena henjut ari² dgn SMPP ni xder ke kak?

    BalasPadam
  6. @encikReza
    itu aku tak dapat nak nolong..huhuhu
    ko kena mintak sendiri!

    BalasPadam
  7. a'ah.. kad raya akak dh sampai, cantik.. thanks :)

    malu lak.. tulisan nina cakar ayam... ^^

    BalasPadam
  8. haaa.... PA biasanya dpt duit raya bnyak... :D

    BalasPadam
  9. bestnye!
    nk jgkkkk duit raye,,

    BalasPadam
  10. huhu bestnya...kat mantan staf taknak kasi ke?...hai boss...hehe

    BalasPadam
  11. Wahhh seronoknyaaa kad mas...Nak jugakkkkkkkk ! :(

    BalasPadam
  12. salam...wah seronoknya dah dpt wet raya...

    selamat hari raya ye dr mama maaf zahir batin...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com