terkini dan sensasi

Khamis, 25 Ogos 2011

retak menanti belah!

Assalamualaikum...(^ ^)

tau2 je orang nak raya kan? tiba2 pulak berlaku kejadian tak diingini... agak2nya cukup tak modal nak tukar yang baru! kalau tak cukup nampaknya lepas rayalah... tunggu bonus hujung tahun pulak!

ini kisah pagi tadi... masa on the way nak hantar anak ke sekolah! pagi2 biasalah, semua orang nak cepat sampai ke pejabat masing2... tengah syok memandu sambil dengar lagu raya tiba2 kereta depan brek emergency! Mas pun terpaksalah brek jugak, kalau tak cium bontot kereta dia! 

masa brek tu anak Mas yang lelaki tu berdiri kat seat sebelah... tak pasal2 kepala dia terhantuk kat windscreen! Mas dah panik dah, ingatkan kepala dia yang luka... rupanya windscreen tu yang retak! keras pulak kepala anak Mas ni... huhuhuhuuuu

Mas tak kisah sangat pasal windscreen tu sebenarnya... lebih risaukan kepala anak! menyesal pulak tak suruh dia duduk dan pakai seat belt... cuai lagi kan?

nampak tak retak tu... besar gak kan? keras betul kepala anak Mas ni!

10 ulasan:

  1. huih..retak? harap anak ok..kena pg check jugak nih..

    BalasPadam
  2. perghh.. boleh msuk believe it or not.. hahhahak3

    BalasPadam
  3. wah tukar cermin tu kos berapa pulak =_=

    BalasPadam
  4. nasib baik anak sis x de apa2

    BalasPadam
  5. ala, tulah yang tak best..cabaran tu kan..

    BalasPadam
  6. sis, anak ok tak? takut2 ada kecederaan dalaman..huhu

    BalasPadam
  7. kepala arfan kan mcm kepala ben 10....hehehe...tulah lain kali ko kasik ikat dia kat seat belt tu....

    BalasPadam
  8. mak iiii keras nya pala ank akk...

    bwk ank akk g chekup dlu ..tkot jdi apa2 lak..

    BalasPadam
  9. uishh.
    tak percaya plak nengoknya.
    biar betol!.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com